Otvorene prijave za 3. jesenji Beogradski polumaraton: Kako učestvovati i koje su trase? 1Foto: Pexels/JESHOOTS.com

Prijave za jesenji, treći po redu Beogradski polumaraton su zvanično otvorene, javljaju organizatori.

Svi trkači koji žele da iskoriste priliku da finiširaju trkačku sezonu u velikom stilu i pokažu da mogu «Uvek više», pozvani su da u nedelju, 27. novembra 2022. godine budu deo tradicionalne trke po centralnim ulicama Beograda, bolje upoznaju srpsku prestonicu i pokušaju da obore sopstvene rekorde.

U okviru 3. Beogradskog polumaratona organizovane su dve trke i to: Beogradski polumaraton sa startom u centru grada i trasom koja preko Starog Grada vodi do Novog Beograda i nazad i trka na 10km sa trasom koja pokriva centar Beograda.

Pored ove dve takmičarske trke 3. Beogradski polumaraton će ulepšati i upotpuniti Sava Osiguranje Porodična trka, sa trasom dužine 2,5 kilometra i ona je namenjena svim ljudima dobre volje koji žele da svojoj deci stvaraju zdrave navike od malih nogu.

Start Beogradskog polumaratona i trke na 10k biće ispred Crkve Svetog Marka u 10 časova, a start Sava osiguranje Porodične trke u 10.15 časova, sa istog mesta.

Prijave su moguće putem sajta Beogradskog maratona, na linku https://bgdmarathon.org/3-beogradski-polumaraton/ a visina kotizacije iznosi 2.390 dinara (22 eur).

Prijave su otvorene do 23. novembra 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari