Paljba uvreda SNS mašinerije Slaviši Lekiću i Draganu Đilasu 1Foto: Medija centar

Nakon što je novinar Slaviša Lekić na Tviteru, ispod izjave Ljiljane Smajlović: “Vučić poručio najjačoj sili – Evo, stojim ovde, pucajte”, napisao: “E, usta joj se pozlatila”, usledio je odgovor SNS mašinerije koja tvrdi da Lekić traži metak za predsednika Srbije.

SNS mašinerija iskoristila je priliku da Lekića poveže sa Draganom Đilasom.

Naime, SNS tvrdi da se Lekićev dokumentarni serijal „Junaci doba zlog“ prikazije na televiziji N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde.

Reagujući na tekst portala Objektiv pod nazivom “Đilasov urednik traži METAK za Vučića!”, Lekić je napisao na Tviteru: “Lažu te, dobri moj @avucic. Od srca ti želim dug život: i da lepo okaješ sve svoje grehe. A Vukajloviću, Vučićeviću i Vukeliću od srca želim da plivaju u septičkoj jami koju su sami iskopali. I sa čekaju da ih ja spasim”.

Jelena Obradović, članica Glavnog odbora SNS i narodna poslanica kaže u saopštenju za javnost da „kada urednik jednog od mnogih Đilasovih medija javno priželjkuje smrt predsedniku Aleksandru Vučiću, onda možete misliti dokle takvi ljudi mogu da idu i koliko mržnje, pretnji i laži plasiraju narodu kroz svoje medije koje uređuju“.

Sličnu je i izjava Dejana Kesara, člana GO SNS i narodnog poslanika, koji kaže da se “primitivizam oličen u bolesnom izlivu mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici se nastavlja i danas od strane Đilasovog urednika”.

Još jedan član GO SNS i narodni poslanik, Nemanja Joksimović, tvrdi da su predstavnici bivšeg režima, čiji je glavni gazda Dragan Đilas, u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću odavno izgubili kompas, to je svima potpuno jasno.

Sandra Božić, takođe članica GO SNS i narodna poslanica smatra da će Dragan Đilas i Marinika Tepić nastaviti “sa ovakvom politikom napada” na Vučića, te da će ti napadi biti sve hači kako se izbori budu približavali.

Laži portala Objektiv.rs

„Jasno je da Lekić želi da u Vučića stvarno neko zapuca, što je samo nastavak jezivih pretnji koje su juče predsedniku uputili Đilasovi i simpatizeri njegove desne ruke, Marinike Tepić“, piše u tekstu portala Objektiv.rs pod nazivom „Đilasov urednik traži METAK za Vučića!”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari