Palma: Radnu naviku stvaraju roditelji, ne vojska

Šta kažu ministri i poslanici o.... Narodni poslanik Jedinstvene Srbije

Ostavite komentar


  1. “ Ja to povremeno gledam, da bih bio informisan,“
    Sjajan izvor Palminormacija.

    „Privatne televizije plaćaju porez i nisam protiv zatvaranja nijedne televizije.“

    To što plaćaju porez (kao i svi) ne znači da su iznad standarda emitovanja TV programa. Dakle, treba biti za zabranu televizija kada prekrše pravila rada. Dosta sa zamenom teza.

  2. Gospodinu dve gospodji 3 hiljade dinara. Patriotizam se ne sipa u traktor. Sopen svirao na svadbi. Čovek koji radi ovu sirotinju do savrsenstva sto jos softvicvirovanije radi Aca Srbin. Detetu das krem bananicu i ono cuti kad mu uzmes biciklo. Covek koji je smutio vise miliona evra prica o morali i postenju to moze samo u banana zemljama. Uoamtite dok Palma i ostala bagra vedri i oblaci Srbijom ne nadajte se nicim boljim. Racun za ovu zajebanciju tek ima da stigne. Oa ce od ekonomskog boljitka o kojem nas laze vlast a i mmf ugledati svetlost dana cim ova ujdurma oko Kosova prodje.

  3. Palma je primitivac.I izgledom,I ponasanjem.Prosto receno ‘Sirovina’.Za sebe kaze porodican covek,postuje tradiciju etc..Organizuju skup biker- a u Jagodini..A kaze protiv je svake vrste narkotika…Hipokrit I lazov,ko I Vecina ovdasnjih politicara..Da ne zaboravim,moralista…Homofob…Takvih Sam se nagledao pod ‘satrama’,na veseljima…Dok kojekave tkz ‘estradne umetnice’ nastupaju…Vise telom,glas nije vazan..Takvi poput njega,omamljeni alkoholom spremni si na sve…Po njemu to je moralno I normalno.Da,u cetiri zida moze..Gay narode,ne pokazujte se van cetiri zida..Palma I sl. Mogu,jer oni to rade u skladu s nasom tradicijom…I uz postvanje iste..Porodican covek

  4. PITANJCE ZA DRUGARA I ,,UDARNIKA,IZ KOLUBARE ,,KOFERČETOVOG SADRUGA I,,MATI,,SRBIJE ARKANOVSKOG NAJUŽEG SMERA, KAKO SE,,POSTAJE,, ZASLUŽAN,,I KAKO SE ODRŽAVA OVAKVO,,DOMAĆINSKO,,ŠTIVO,,U KANCELARIJI PREMIJERKE,,BRNABIĆ.,,MUZIKANTA ,, Betovena,,je ovoga puta,spontano,izostavio,bio,zauzet u Grčkoj u kolcima na plaži,,..Kulturo,,eve me,,u ,,najboljemm,teatru,, Slobinih,spasitelja nacije,,. Treba imati Baš dobar stomak da se i gleda i pogotovo,,sluša ili,čita,,. Dno se ,,srećom,, nenazire,,udarnički,,se,,radi,,.

  5. Cuj argumenata za rijaliti. Televizije placaju porez pa nisam za njihovu zabranu. Pa i prostitutke bi placale porez i narko dileri. Kad je nesto stetno po drustvo zabraniti a ne gledati korist u tome kao punjenje budzeta. Ima 300 kanala? To je isto kao da kaze imate 300 ulica u Jagodini, ne zalazite u onu gde ima narko dilera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.