Patrijarh SPC Lajčaku i Palmeru: Ne ugrožavati interese Crkve, naroda i države Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodin Patrijarh prica predstavnicima onih drzava koje su nas ne ugrozile vec zavile u crno sve vreme , ne dajuci nam da zivimo normalno od 1990 godine , to je punih 31 godina, to je pola zivota zivljenja nenormalnog zivota, da li su oni svesni uopste toga , i zasto zele Amerikanci toliko da budu na toj maloj teritoriji , eno im Nemacka , ili ih je Nemacka oterala pa sada radi i ona nama ono sto ona ne zeli na svojim prostorima, , ne otimati prostor drugima NEZAKONITO, NELEGLANO, NA BEZOBRAZLUK. .Sramota velika sto to svet svih ovih godina gleda i cuti neki i ucestvuju u tim radnjama . Jos jednom bruka i sramota.

    1. Postovane komsije !!! Od 1990 godine pa do 1999 unistili ste federaciju jer ostale republike nisu htele da budu dio „srpske samoposluge“ zvane Jugoslavija. Radili ste sta ste god zeleli i eksploatisali sve u bivsoj SFRJ. Sve devizne rezerve su bile u rukama „Jugobanke“ sa sedistem u BGD. mislim da za sada dovoljno sam rekao …

  2. Od strane Patrijarha i episkopa iznet je stav da kroz dijalog treba ići ka evropskom rešenju koje je u duhu Evropske unije, gde granice omekšavaju i postaju manje važne? Kontradiktorna teza: Izmedju KS i SRB je postavljena prava carinska granica da zaokruži teritorij. integritet Kosova. Propagiranje „manje važne granice“ – da omekšaju Srbi da predaju KiM. Niko u svetu ne poklanja teritoriju da normalizuje odnose! EU „bez granica“ je ekonomsko povezivanje – a ne brisanje granica!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.