PCR testiranje na kovid od srede u ambulantama Doma zdravlja Subotica 1Foto: Dom zdravlja Subotica

PCR testiranje radi dijagnostifikovanja korona virusa u Domu zdravlja Subotica počinje u sredu, 4. oktobra, a obavljaće se u ambulantama Ogranak 1, Ogranak 4, Ogranak 6, te u ambulantama Palić, Čantavir, Bajmok i Tavankut.

Kako su saopštili iz Doma zdravlja Subotica, u ambulanti Ogranak 1 (Kumičićeva 4) PCR testiranje moći će da urade pacijenti iz ove ambulante, te pacijenti koji pripadaju ambulantama Ogranak 2, Ogranak 3, Ogranak 7 i ambulantama Prozivka, Aleksandrovo, Bikovo i Mala Bosna.

U ambulanti Ogranak 4 (Karađorđev put 55) PCR testiranje moći će da urade pacijenti iz ove ambulante, te pacijenti koji pripadaju ambulantama Mali Bajmok, Kelebija, Zorka, Peščara i Dom penzionera.

U ambulanti Ogranak 6 (Segedinski put 42) PCR testiraće moći će da urade pacijenti iz ove ambulante i oni koji pripadaju ambulantama Ogranak 5, Studentskoj ambulanti, kao i ambulantama Graničar, Radanovac, MUP, Sever i Elektrovojvodina.

U ambulanti Palić (Veliki park 8) PCR testiranje moći će da urade pacijenti iz ove ambulante i oni koji pripadaju ambulantama Hajdukovo, Šupljak i Bački Vinogradi.

U ambulanti Čantavir (Jožefa Atile 10) PRC testiranje moći će da urade pacijenti iz ove ambulante i pacijenti koji pripadaju ambulantama Stari Žednik i Novi Žednik.

Ambulanta Bajmok (Maršala Tita BB) primaće na PCR testiranje pacijente iz ove ambulante i ambulante Đurđin.

U ambulanti Tavankut (Marka Oreškovića BB) PCR testiranje moći će da urade samo pacijenti koji pripadaju ovoj ambulanti.

Kućno lečenje Doma zdravlja Subotica će svoje pacijente koji su nepokretni testirati na terenu, a pacijente koji su pokretni testiraće u ambulanti Ogranak 1 (Kumičićeva 4).

Ambulanta Prozivka (Pazinska BB) primaće samo non kovid pacijente za testiranje radi hospitalizacije, prema indikacijama iz stručno metodološkog uputstva, a sve u cilju izbegavanja ukrštanja zdravih i kovid pozitivnih pacijenata.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari