Penzionisani pukovnik Goran Petković: U Novom Sadu kršen zakon, dogodila se „divljačka upotreba sile nepoznatih lica“

Ostavite komentar


  1. Još nešto je propustio da kaže, verovatno da ne doliva ulje na vatru ubuduće. Pošto ovi ljudi nisu imali bilo kakve oznake, nit službene legitimacije, nisu u objektu, već u javnom prostoru a napadali su demonstrante – dakle, uličarski nasilnici bez ikakvih javnih ovlašćenja – svako od napadnutih je imao pravo da odbije taj napad dandarom preko labrnje i odšeta brže il’ lagano. Ubuduće će dobro razmisliti pre nego nekome sednu zavrat!

  2. Pa šta to sve vredi, izađe Vučko na TV i opravde sve i svakog ko se okaljao o zakon. Uslov je samo da je njegov glasač i član klana.

  3. Mora pukovnik u penziji da se angazuje, da stvari dovede u red, znanje i vestine kipe na sve strane

  4. Evo ih botovi od ranog jutra, dobili uzbunu. Nekome se ne sviđa što je u javnom glasilu taksativno nabrojano šta je sve prekršeno.

  5. Izađe Vučević i kaže kako su ti šetajući demonstranti napali policiju i otimali im štitove, to je, kaže, napad na državu.
    Gos. Vučeviću, ovu državu čine građani, njeni žitelji, jer da nas nema nebi bilo ni države ni vas na funkciji na kojoj ste . Mi smo država i tražimo prava, a sve ostalo je smenjivo

  6. Banana drzava,za sve ovo je kriv narod,mi smo ih birali,sada nam se to vraca,to je demokratija u Srbiji (srbistanu)

  7. Vec ooznato,naprednjaci preskacu drzavne institucije i angazuju privatna obezbedjenja,puna kriminalaca

Ostavite komentar


Društvo

BIRODI: Političke stranke preuzimaju nadležnosti REM-a 8

BIRODI: Političke stranke preuzimaju nadležnosti REM-a

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) upozorio je danas da organizovanje sastanka predstavnika političkih stranaka i pružalaca medijskih usluga o primeni medijskih zakona tokom izbornog perioda, na inicijativu predsednice parlamenta Ane Brnabić, predstavlja "preuzimanje nadležnosti" Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.