Pet meseci uslovno za rušenje u Savamali

Ostavite komentar


  1. Po zakonu, kao osuđivano lice, on više ne sme da se bavi poslom policajca. Ili mu je to oprošteno, pošto je pristao da bude žrtveni jarac.

  2. Bravo za SUD i sudije u Srbiji. Za krivicno delo sa smrtnim ishodom, i velikom materijalnom stetom, plus nocni teroristicki napad na SAVA MALU, organizovane kriminalne grupe, koja je izkombinovana od pripadnika mafije i komunalne policije Beograda, kazna za DOBROVOLJCA od cak pet meseci uslovno. Umesto 40 godina strogog zatvora. `Ovaj slucaj najbolje pokazuje koliko smo dostigli standarde u Poglavlju 23. i 24. pridruzivanju Evropskoj uniji. Premda u SRbiji ni ranije nije posojala neka ozbiljnija PRAVNA DRZAVA, nikada kao sada ona nije zardjala i postala kontraproduktivna. Kako sada rade sudovi i sudije ocigledno je da mi potpuno bezveze placamo njihove plate jer oni nicemu ne sluze sem sebi sami da napune dzepove. Kroz istoriju, ovakvo sprovodjenje prava bilo je moguce samo u SPARTI, drzavama koje su OKUPIRANE, ili su KOLONIJE, ili u vreme STALJINIZMA, gde je partija preuzela ulogu sudije sto se normalno izrodilo u voluntarizam, pa je svaki VODJA, pa cak i onaj najnizeg ranga u nekoj zabiti mogao da kaze ZAKON TO SAM JA. Sad je takvo stanje i u Srbiji, a dokaz za to je UBISTVO zakona u SAVA MALI.

  3. Kakav vic. A zašto niko nije saslušao predsednika koji je javno rekao da iza svega stoji kompletan idiot iz gradske vlasti i da posle toga mali Mali neće više biti gradonačelnik. Pritisli ste policajca da prizna krivicu za nesavestan rad… vređate poštene građane ovoga grada.

  4. Trebalo bi za primer ubuduće, kazne biti usladu sa štetom koja je naneta !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.