U teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Lukovo na putu Paraćin – Zaječar, juče rano ujutru poginulo je pet osoba, među kojima je bio i vojnik Nebojša Veličković, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Prema prvim rezultatima istrage, nesreća se dogodila kada su se usled velike brzine čeono sudarili automobili marke „jugo koral“ i „jugo 45“.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Lukovo na putu Paraćin – Zaječar, juče rano ujutru poginulo je pet osoba, među kojima je bio i vojnik Nebojša Veličković, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Prema prvim rezultatima istrage, nesreća se dogodila kada su se usled velike brzine čeono sudarili automobili marke „jugo koral“ i „jugo 45“. Kako se navodi, nastradali vojnik se od 12. do 23. maja 2008. nalazio na redovnom odsustvu, a bio je na odsluženju vojnog roka u Centru za obuku Kopnene vojske u Zaječaru. Ministar odbrane Dragan Šutanovac uputio je telegram saučešća porodici poginulog vojnika.
Poginuli su Miroslav Ž. (50) iz Zaječara, koji je na privremenom radu u inostranstvu, kao i Nebojša V. (21), Dejan P. (23) i Adnan N. (19), svi iz opštine Boljevac, dok je Nebojša Veličković preminuo na putu ka bolnici. Policija je saopštila da je nastradalima uzeta krv na analizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari