Peti Porodični dan zdravlja i bezbednosti kompanije ''Tigar Tajers'' u Pirotu 1Foto: Z. Panić

Kompanija Tigar Tyres ( Tigar Tajers) iz Pirota organizuje peti jubalarni Porodični dan zdravlja i bezbednosti koji će se održati 14. septembra. Ovom Porodičnom danu prethodi zagrevanje koje je počelo juče i biće danas i sutra. Zagrevanja učesnika centralne manifestacije su od 18 do 19.30 na trgu u centru grada.

Pjotr Sokol, menadžer Službe za bezbednost i zdravlje na radu u Kompaniji “Tigar Tajers“ kaže da je cilj manifestacije koja traje već pet godina, promocija zdravlja i bezbednosti i namenjena je zaposlenima u Kompaniji, njihovim porodicama,ali i svima koji brinu o zdravlju.

– To je “Porodični dan zdravlja i bezbednosti“ koji iz godine u godinu biva sve posećeniji. Cilj je da promovišemo zdrave stilove života. Želimo našu kompaniju , ali i Pirot u celini da uključimo u promociju zdravlja i bezbednosti – kaže Sokol.

Na ovaj način Kompanija Tigar Tajers“ promoviše zdrave stilove života ne samo u kompaniji već i u celom gradu.

Ovaj dan Porodičnog zdravlja i bezbednosti nije namenjen samo zaposlenima i njihovoj deci, već i deci grada, rekreativncima, sportistima, svima koji brinu o svom zdravlju. Bezbednost je važan segment rada kompoanije “Tigar Tajers“. Naša misija je promocija bezbednog načina rada,ali i zdrav život zaposlenih i svih u Pirotu- kaže Sokol.

Konferencija o zdravlju i bezbednosti na radu “Zdravi ljudi-zdrave mašine“ je 13. septembra u hotelu Ana lux. Svečano otvaranje petog Porodičnog dana zdravlja i bezbednosti je u subotu 14. septembra u 11 sati u Hali Kej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari