Peticija protiv izgradnje stadiona

Ostavite komentar


  1. Presedsednik drzave radi kao da je Car-Kralj.Nema odluke Vlade ni Skupstine,On,je Majko sve.Te ideje da je neko izneo iz ucensika u Vlasti ,a kamoli da tvrdi da ce se to raditi,Predseddnik drzave bi morao da intervenise.I opet On i opet terorizam.

  2. AV sve radi iz inata,a za vaše pare!-Izvešće 1. autogol dirktno na pinku i rts-u!

  3. Kako se usudjuje da gradi stadion u situaciji kad se u bolnicama toaleti raspadaju: vrata se ne zatvaraju, podovi pod vodom, a vode na česmama nema, tuševi ne rade (kao primer, treba videti toalete na odeljenju
    Kardiologije gradske bolnice na Zvezdari).

    1. Saveta, AV pored stadiona i spomenika gradi bolnice, fabrike, autoputeve, itd. Raspitaj se malo sta je sve sagradjeno od 2012.godine.

      1. AV gradi kako da ne nego narod od kredita. I nije tačno nisu renovirali ni 20posto škola i bolnica.

      2. A obići će i svaki WC po školama, primaće građane u 5 ujutru, gledaće izloge po knjižarama u 3 ujutru, rušiće noću u Hercegovačkoj, hvaliće i podržaće prepisivače, siledžije, švalere u pokušaju, palikuće, lopurde i lažove. Malo li je?

      3. Stalno pogrešno pišete da gradi ON! Zadužuju nas besomučno a između ostalog peru pare! Kome treba fudbalski stadion, da se tu skupljaju navijači kriminalci i mafijaši?!?!

  4. Treba oteti jos penzija, decjih dodataka, porodiljskih, socijale, od bolnica, skola, fakulteta i kulture, da bi se ulozilo u privatne firme koje ce „graditi“ cetvrti stadion u Beogradu

  5. Zar ne vidite da nam baca udice non-stop a mi se hvatamo ko sitne ribice? Pustite ga da prica, obecava, maze i laze jer ionako nista od toga nece biti. Samo nam baca koske da ih glodjemo (palimo, lozimo, uzbudjujemo…) dok se iza zavese „radi“ posao…

    1. BG, to sto je AV do sada izgradio, vi nesposobni i ljubomorni drugosrbijanci niste u stanju ni da okrecite.

  6. Ko je smislio ovu nebulozu od peticije treba da ode pod hitno kod psihologa. Biti protiv izgradnje stadiona u svojoj zemlji gde su svi koje imamo stari po nekoliko decenija u najmanju ruku je zreo za šifru. I ne znam zašto se građani prave blesavi uvek je jedan čovek odlučivao pa bio to knez, kralj, Tito, Milošević, Koštunica, Tadić itd. Bolje dajte ideju kako da se sakupe sredstva, a da se što manje zahvati iz budžeta. Pa naravno da će Vlada doneti odluku a predsednik je promovisao projekat. I šta tu nije u redu što predsednik najjače parlamentarne stranke u državi iznosi takve stvari u medije? Ajde jednom da ne budemo licemerni!

    1. Ajde jednom da budemo odgovorni. Praviti ovakve nebuloze u siromašnoj zemlji mogu samo ludaci. Kome još treba fudbal???

    2. Volela bih da živim u uređenoj državi, a ne da jedan čovek uzima kredite za sulude projekte koje ćemo svi otplaćivati.
      Volela bih da živim u decentralizovanoj državi, da imam pravo izbora poslanika, gradonačelnika, predsednika opštine, odbornika, a ne da mi sve to uvaljuju beograđani. Volela bih da na direktnim izborima postavljamo načelnike PU i javne tužioce, da bi im omogućuli profesionalni rad.
      Volela bih da se novac ulaže u izgradnju kanalizacione i atmosferske mreže, a ne da na svakom jačem pljusku plove fekalije Srbijom.
      Volela bih da lekar mora da napravi izbor, privatni ili državni sektor, a ne da radim za zdravstveno osiguranje, a onda me lekar prosledi u privatnu ordinaciju iz ordinacije u javnom sektoru i izvuče mi i crno ispod noktiju.
      Volela bih državu u kojoj su lekarske greške dokazive.
      Volela bih državu u kojoj saobraćajci ne lažiraju prekršaje.
      Volela bih da ne niču kuće u rečnom pojasu, putnom pojasu, svuda gde gradnja nije dozvoljena, dok se inspektori pretvaraju da ništa vide i vajde zahvaljujući slepilu.
      Volela bih da administracija više ne muljavi sa dozvalama za derivacione MHE, jer su pogubne po reke.
      Volela bih da živim u državi u kojoj trotoari nisu okićeni ispljuvcima, žvakama, pikavcima, psećim izmetom i svime što u hodu bacaju oni koji nas nenormalne šalju kod psihijatra.
      Priznajem da sam neuklopiva, ne mogu ja nenormalna da budem u društvu vas normalnih, potrebna mi je košulja koja se kopča na leđima.
      Čak i da nam je Nacionalni stadion neophodan, njemu mesto nije u Beogradu ili pored Beograda. Ni jedn Albanija nije gradila Nacionalni stadion u Tirani, nego u Elbasanu, a kod nas bi sve, da mogu, natrpali u BG.

  7. Ovaj utripovo da je faraon. Pobice nas sve da bi ost’o na vlasti i sahranit na stadionima, da bolje trava raste..

  8. Krediti su već dostigli sumu od 33 milijarde evra a 2012 god je javni dug iznosio 15.4 milijarde.. Jedan čovek zadužuje narod i razbacije se sa novcem kao da je to njegova lična svojina .On tako i govori : „ja sam dao gradjanima“, „ja sam izgradio „, „ja sam dozvolio“, „ja sam …..“ . Pa pobogu ljudi dokle će mo mi gradjani Srbije da tolerišemo razbacivanje para ovog naroda, poklanjanje Srbije strancima, useljavanje migranata, uništavanje šuma i reka…?

  9. Kada bi se tražio odgovor samo od nadležnih i kompetentnih, niko ili bar mali broj bi znao kako AV izgleda. A šta AV misli van ustavnih ovlašćenja, to tek nikoga ne treba da interesuje.

  10. Kakav fudbal se igra, reprezentaciji bi trebalo dati poljanu iza bloka 61. Ljudi, novac je daleko potrebniji za lečenje bolesne nacije, a ne za ove stupidnosti. Ovo nema veze ni sa AV ni sa politikom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.