Peticija protiv koncerta Lepe Brene za doček u Čačku

Ostavite komentar


  1. Podržavam građane. Dosta novcem građana punimo džepove kojekakvih likova po sistemu igara za građane. Nekada su se NG čekale bez tih okupljanja i bile su lepe za one koji su znali da uživaju. Novac građana treba uložiti u nešto što će biti korisno građanima (npr. skener i sl.). Podrška.

  2. Nije problem u proslavi dočeka već u ceni. Organizovao sam dvadesetak koncerata i 4 festivala. Znate kada će neki muzičar u Srbiji da vam traži milion dinara za nastup? Poenta je u proviziji kada se plaća sa opštinskih budžeta (isti važi i za zaječarsku gitarijadu). Direktna pogodba sa agencijom koja zastupa muzičara, on kaže koliko traži, onaj ko plaća našim parama se ugradi koliko hoće a agencija mu posle da njegov deo. Zato koncerti po trgovima koštaju milione. Treba organizovati dočeke ali je to moguće za mnogo manje novca i ne moraju da se dovode skupe "zvezde". Pored toga organizator kroz prodaju pića i hrane moće da povrati deo stredstava pa tako doček košta duplo manje. Izgleda da to lokalne političare nisu učili na instant fakultetima.

  3. Na zalost te pare nece biti preusmerene gde treba nego ce politicari imati u svom dzepu jos vise…

  4. Ovo se zaista otrglo svakoj kontroli. Sve kao u korist i na veselje naroda. Ali, narod je gladan, sire!

  5. Pa gde baš na Breni da se slome kola. Na Breni koja je u vanvremenskom hitu proslavila Čačak. Tuga do neba.

  6. Ovo što se u Srbiji radi – organizacije kojekakvog masovnog slavlja povodom svega i svačega van zdrave je pameti. Sve se to čini pred očima osiromašenog , gladnog i kojekakvim prinudnim dažbinama ojađenog naroda. Pitajte milion penzionera u Srbiji kako slave najveće hrišćanske praznike, slave, Božić, Uskrs … Pitajte roditelje čija su deca obolela od teških i neizlečivih bolesti kako ih leče. Pitajte nezaposlene da li ujutru imaju para da detetu kupe veknu hleba i litar mleka. Ne pitajte penzionere kako se leče Oni su i onako otpisani. Ostalo im je da čekaju svoj poslednji, sudnji dan. Krenite Srbijom svi vi koji dovodite koječije gole guzice da po trgovima gradova Srbije pokazuju svoje batake za debele pare (narodne, a čije bi) . Bruka i Sramota šta sve Srbija doživljava.

  7. ajde "stounsi", pa da i idem…ali Brena????
    Zar tako vidite svoj narod?
    Sto ne dovedu nekog kvalitetnog pevaca a za mnogo manje pare?

  8. A kad se probudimo posle dočeka, nema vrtića ,nema skenera,nema bitnih stvari za život naroda,protuve napunile budjelare…

  9. Има паметнијих ствари на шта треба потрошити тај новац, а не на којекакве пластичне операције.

  10. Svaki grad ima barem 2-3 "hotelska" benda koji sviraju sve i neuporedivo su jeftiniji. Ako tzv. poznati "umetnici" sa ruzicastih televizija misle da su dobri neka naprave turneju, pa ovi krezubi koji ih gledaju neka plate kartu a izvodjac porez.

  11. BRAVO za gradjane Cacka ! Kamo srece da smo i mi Beogradjani slicno pokrenuli ( ali bi ovde verovatno odmah poceli komentari od vlasti da mi mrzimo Vucica i da je to protiv njega )

  12. Podrzavam i gradjane i sve komentatore ovde koji ovo podrzavaju tako da ne moram pojedinacno stiklirati ovaj zamorni Danasov nacin ucestvovanja na koment delovima. "Nisam robot ", pa oznaci sve reke, sve saob. znake, pa te ovo pa te ono, pa posalji, pa ponovo, pa scroluj gde ti je odletelo to na sto si kliknuo, pa kad nadjes a ono veli "probaj ponovo", pa f…. odustanem. A tako bih rado mnoga piskaranja piskarala od zvucnih imena rado da odstiklujem tamo gde zasluzuju. Jer npr neki dan, iskezila kolimnistica cuvena po visokoj pravdi po njenim i njoj slicnim kriterijumima rece otprilike da bi i jos ko zna koja po redu srpska laz protiv te lepe zemlje i jos lepse zene bila isto kao kad bi rekli da se ispred Lore u Splitu podize spomenik hrv hosovskim bojovnicima. Te ne prodje ni dan 2 a spomenik niknu ko pecurka posle kise. No kazem, nemocni smo jer Danasova straza administratorska otezava put umarajuci namernike iscrpljujucim nacinom probijanja puta do cilja.

  13. Апсолутан примитивизам и неодговорност је ангажовање ових певаљки и бацање пара на те глупости кад паралелно народ даје прилоге за лечење деце јер држава нема пара за то!

  14. Те певаљке никада нису платиле порез држави.Сав новац намењен овом турбофолкпорно чопору усмерити на болесну децу Србије.Купити и пакетиће деци у Вуковару.

  15. Volim mracnu Srbiju bez pesme i bez osvetljenja. Volim Novu godinu bez cestitanja i poljubaca. Volim Cacak, ali se pitam zbog cega taj gradic nije nabavio za bolnice i decu sta je trebalo, ves bi da se grebe na racun drugih. Zabranio bih svaki trosak, pa i vise od dve virsle po coveku na novogodisnjoj trpezi, ali da vlast u Srbiji obezbedi sve sto je potrebno deci i narodu u roku od odmah.

  16. Dzaba peticije, kod nas ce se organizovati koncert. Sve mi se cini da su pare vec podeljene svim srecnim ucesnicima novogodisnjih javnih nabavki bez pregovarackog postupka i to po principu 50%-50%. Bilo bi lepo da neko od novinara napravi zbirnu analizu koja je gradska uprava, na celu sa svojim gradonacelnicima, kako odgovorila na peticije svojih gradjana

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.