Oko 1.000 navijača krenuće danas oko 15 časova u Beograd organizovanim i besplatnim prevozom autobusima iz Sevojna, Užica i okolnih opština kako bi podržali FK Sevojno tokom večerašnje utakmice protiv Partizana u finalu Kupa Srbije. Ulazak Sevojna u finale nacionalnog kupa je veliko iznenađenje, ali i najveći uspeh u istoriji užičkog fudbala.

Kako je Danasu rečeno u upravi tog kluba, juče do podneva razervisano je ukupno dvanaest autobusa, ali se najvijači stalno prijavljuju, tako da se procenjuje da će u Beograd krenuti konvoj od 15 autobusa, ali i jedan autobus sa navijačima iz Kosjerića i Požege. Pored toga, mnogi navijači sevojničkih „jarčeva“ na put će svojim automobilima, a klub je za sve njih obezbedio i besplatne ulaznice.

Ulaskom u finale Kupa Srbije, Sevojno će imati priliku da se okuša i u evropskom takmičenju, a od večerašnje utakmice, kapiten tima Savo Raković, očekuje veliku i tešku borbu.

– Nadam se da ćemo smoći snage i pokazati da naš dosadašnji uspeh nije bio slučajnost. Očekujem tešku borbu. Partizan je veliki favorit, ali u Beograd nismo stigli sa belom zastavom i nadam se da ćemo uspeti da priredimo još jedno veliko iznenađenje, rekao je kapiten „jarčeva“ koji su već tri dana na okupu u Kovilovu, a treninzima su „isprobali“ teren na stadionu Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari