List Danas proslavio 21. rođendan dodelom nagrada (FOTO)

U redakciji svečano proslavljen 21. rođendan našeg lista i uručene nagrade “Nikola Burzan” i “Stanislav Marinković”, kao i priznanja prijateljima lista

Ostavite komentar


  1. Žalim za listom „Danas“ iz vremena 20. veka kada smo istinski pisali, čitali i podržavali jedne druge intelektualce u pogledu istinske slobode mišljenja. Nekoliko puta sam i u 21 veku pisao ćestitke listu, ali ovog puta nažalost ne vidim razloga jer ako N1 televizija sa najboljim našim novinarima služi strancima, onda i naćalost list „danas“ ne vidim da list „danas“ u potpunosti sledi onaj stari list „danas“ iz naših vremena kada smo ga retko mogli kupiti na kiosku u Leskovcu, a jedan jedini sam lično ja sa ponosom kupovao u Vlasotince-bezobzira na cenu koju sam tada patio(bio isteran iz prosvete 6 godine zbog uverenja). Ne znam da li povi mladi ljudi ono što rade rade iz interesa što ih plaćaju sa zapada ili iz uverenja, kako smo mi nekada pisali ili čitali list „danas“. List je dozvolio da se u njemu „operu“ mnoge biografije, a istinski analitićko-stvaralaćčki saradnici u borbi za slobodu mišljenja i stvaralađtva(sa juga Srbije su skrajnuti)! Na kraju iz moralno-šrpfesionalnih razloga srežan Vam 21.godišnjica lista, sa nadom da ćemo se ponovo vratiti da sve novine i televizije budu naše srpske i balkanske bez ikakve zavisnosti od VELIKOG BRATA ili od vlasti.
    Nekada saradnik lista „Danas“ od osnivanja lista:
    Miroslav B Mladenović Mirac, penzioner, Vlasdotince, Srbija

  2. Svako slavi na svoj svojstven nacin…ali niste bezgresni… :Danas“ nije za samo danas vec da pisete objektivno i razumno a ne kako vam se navije..dosta je naopakih i pogresnih misljenja i komentara.
    Nije sve slatko kao ta torta..ima i gocine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.