Petrović Škero: Mediji kao saučesnici u odbrani Belivuka 

Emitovanje presretnutih razgovora i objavljivanje detalja iz istrage nedopustivo, smatraju pravnici

Ostavite komentar


  1. Sve se odvija po predviđenom scenariju, predstave o borbi protiv kriminala. Dojučerašnji saradnici (nebrojeno puta je Belivuk Nevolja u javnosti prikazivan kao dobar ali nestašan dečko, čak i od samog predsednika) danas glume ljute protivnike. Sve je po sličnom scenariju kao sa pomenutim Kosmajcem i slično će da se završi. Narod ionako ne želi da vidi istinu, lakđše nam je da se pravimo blesavi. Kada kriminalci zakucaju i na naša vrata biće kasno, nećemo imati koga da pozovemo…

    1. Sve je tačno sto ste napisali osim
      da se pravimo blesavi.
      Mi nismo blesavi.
      Mi smo, kako kažu Nemci, narod dečjeg mentaliteta.
      I stoga vrlo neodgoborni i NEZRELI.

    2. Ovo mi liči na dogovoreno hapšenje dok uhapšeni imaju status kao u hotelu kad zatreba vlasti oni ih puste obave posao i vrate se ponovo u svoj drugi štek.

  2. Ako je istina, sto se prica, da je Beograd na vodi pranje para, onda su ovi kriminalci, deca koja su se zaigrala

  3. Velika ta Vučićeva neka“ porodica“?Da li će moći CELU da je zaštiti??

    1. Promasio si prijatelju, policija prikuplja dokaze ne sud, on ih izvodi i presudjuje, a da li ce doci do suda zavisi od podizanja optužnice, a cega opet nema bez rada policije…ovde je policija problematični deo, mada bi ona radila da nema pritisaka odgore, svaku ozbiljniju istragu mora da odobri UKP posebno protiv korumpiranih političara, tako da se svaki put vraćamo na pocetak…

    2. @Milorade, zaboravio si na advokate. Oni su naime najdirektnija odbrana. To im je i posao. A kad bi hteli da budem omalo ozbiljni onda koji je sistem postavljanja tužilaca i sudija?

  4. Све је то лепо, али пре две-три недеље све новине су се трудиле, а Данас је предњачио, да објаве што више података и „података“ о Мирославу Алексићу и његовој школи глуме како би формирали суд јавности и донели пресуду пре него што је истрага и отпочела.

  5. Vida Škero je čuvena u zaštiti pravosudne mafije i nedodirljivosti neodgovornih sudija i tužilaca.Da nema medija ništa se ne bi znalo pa bi nas mafija i dalje tajno zlostavljala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.