Pink i Hepi nisu uzrujani zbog odluke REM-a

Različiti stavovi oko pravne utemeljenosti za prebacivanje rijaliti programa u noćni termin

Ostavite komentar


  1. Rejaliti najgledaniji program???? Znači, definitivno je u pravu onaj ko je rekao da treba da shvatimo da je prosečan srbin Era Ojdanić a ne Nikola Tesla.

    1. E, daj pročitaj ljudski tekst pre nego kreneš da udaraš po toj tastaturi….Lepo su napisali da su to dve najgledanije emisije tog formata….. Ako razumeš uopšte…

  2. Slazem se da rijaliti moze da se prikazuje od 23 h pa na dalje , ko voli neka gleda u to doba . Nista to ne remeti ni Pink ni Hepi , iako neko misli da te dve stanice nisu dobre , ja mislim da su dobre i sve postaju bolje pogotovu Hepi , nerkada u nekoj amisiji omanu ali su uglavnom dobri , hteo to neko da prizna ili ne , neka se sada bace na ekonomiju i ekonomske teme.
    Eto ja sma nesto razmisljla zasto su , odkud sada te milijarde i onda mi je palo nesto na pamet, da oni mogu d aulazu, da mi razvijamo sve sto se razviti moze , ali koliko sma shvatila oni ulaze i sa kacijama , pa da ne bude posle da nam PREUZMU , kako s eto zove na BERZI , sva preduzeca i fabrike koje vrede , da li shvatate , sta ako PREUZMU , lep je i berzanski izraz ali samo za PREUZIMACE , do toga se moze doci ocas posla sta smo mi onda u tom slucaju , bicemo nista a i dzaba bi radili sa njihovim novcem . Jos ako nam to urade Siptari a mogu , zato cetvoro ociju , da se ne polakomimo.
    Neka se Vucic sa tim parama od Trampa baci na izradu preciscavanja kanalizacije koja se direktno uliva u dve reke a ne smao te kanalizacije vec svugde po Srbiji sve kanalizacije , to je trenutno najvaznije .

  3. To je super. A šta sa kompletnim repertoarom psovki, ružnih reči i eksplicitnim scenama seksa, često nasilnog koje mogu da se vide na programu Javnog servisa vikendom, u primetime-u u večernjim satima, u serijskom programu naših „umetnika“? Nas seljacki i pateticni javni servis.

  4. 42.852 gradjana podržalo peticiju. Ogroman je to broj u odnosu na milione onih koji gledaju. Šta ako ti koji gledaju a njih je bar 2 miliona izadju da protestuju ako se zabrani rijaliti u dnevnom terminu? Pitam se dokle će se pojedinci truditi da ljudima odredjuju šta treba da gledaju? Dokle? U ovolikom broju kanala za svakoga treba da bude po nešto. Ko ne voli rijalitije neka ih preskoči… Ali odredjivati šta treba ili šta može i kad da se gleda je suludo. Posebno kada svi imaju mogućnost vraćanja programa. Ah, da, možda i tu opciju budu od operatera tražili da se ukine?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.