Piper: Alternativa razgovoru su sukobi na ulici

Predstavnik DSS u razgovorima o medijskim uslovima za Danas

Ostavite komentar


  1. Ovaj dss odise onom istinski laznom opozicijom. Sve mi se vise cini da se SNS ne uzda u Cedu i Canka, nego bas u ove DSS, koji kao stoje razumno na medji svetova i simuliraju nekakvu razumnu alternativu. Nista od toga. BOJKOT!

  2. DSS se dakle posvetio obeshrabrivanju pa i satanizaciji setaca.
    DSS – kako cudno pisu NKVD.

  3. Moze li JEDAN dan bez DSSa? Zahvaljujuci njima, radikalima u odelima i kravatama, danas smo ovde gde smo.Nemaju ni jednu jedinu novu ideju, a bogami ni glasaca. Zasto ih odnda SVAKODNEVNO susrecemo u Danasu?

  4. i kada za pola godine „vođa“ ne uradi ništa što ste „razgovarali“ sa njim na tim sastancima šta ćete onda da kažete ? nećete imati ni jedan dokaz da je išta dogovoreno a oni će preko medija još i vas da optuže da lažete. no dobro jasno je da je DSS napravio dil sa „vođom“ pre jedno mesec-dva tako da samo nastavite da trolujete po svim medijima gde ste od jednom redovni gosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.