"Pitaću premijerku da li će se protiv korupcije boriti samo rečima?"

* Slijepčević: Predložiću da se ukine Savet za borbu protiv korupcije
Sutra sastanak premijerke Ane Brnabić i članova Saveta za borbu protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. "Pitaću premijerku da li će se protiv korupcije boriti samo rečima?". Dupla votka bi je više obradovala…

  2. Zar ona nije bila direktorka one firme o vetroparkovima koja je korupcijom pokušala doći do pola o vtroparkovima u Srbiji? Pa ko je pregovarao u ime te firme? Direktorka?

  3. Niste valjda očekivali od ovakvih naprednjačkih kadrova da se bore protiv korupcije. Njima je korupcija osnovni pokretački motiv zbog kojeg se bave politikom. Sada to rade već toliko otvoreno i bahato, da ih uopšte ne zanima šta drugi misle o tome. Imaju svog vrhovnog zaštinika koji ih štiti u tom korupcionaškom poslu kroz uzurpirane državne institucije, u čiju korist i rade to što rade.

  4. Па људи моји како они да се боре против корупције,кад сте видели да боксер удара самог себе.Кукали смо на жуте и то оправдано,али шта ћемо сада против ових црних.Знате ли да је фашизам први пчео да спроводи Бенито Мусолини.Он је имао своје црнокошуљаше који су тукли и убијали протвнике њихове политике.Данас Вучић има своје бандите којима хоће да заплаши народ.

  5. Jončića je u plagiranju navatao profesor Avramović, dekan Pravnog fakulteta u Beogradu, da bi posle toga izašao čuveni članak u Politici profesoreke Hasanbegović… Elegantno je, zbog članstva u sns ispraćen u penziju uz sinekure u upravnom odboru državnog instituta za međunarodnu politiku u Beogradu i u savetu za borbu protiv korupcije. Dve javne funkcije, a ne radi se navodno o sukobu interesa? Podrškom koju je dao izboru direktora instituta pre tri godine, takođe članu vladajuće sns, Jončić je obezbedio radno mesto svome sinu u institutu gde ovaj kao mlada nada sns vedri i oblači mada ne ispunjava uslove po Zakonu o nauci da uopšte bude zaposlen u institutu jer nije odbranio doktorat u propisanom roku. Uz pomoć direktora sve se to prikriva i formalno pokriva lažnim uverenjima što i nije neko čudo jer i sam direktor ima lažno nastavno zvanje dobijeno par meseci pre izbora na mesto direktora na jednom od neakreditovanih beogradskih privatnih univerziteta… Jončić je sklon da daje podrške svakome kome treba pa i licima koja vuku repove za ratne zločine iz ratova na prostoru bivše Juge, proverite…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.