Počelo potpisivanje žalbe na odluku o doktoratu Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Mali je jedan hohstapler koji laze i krade gde moze i koliko moze! Kao i cela Vuciceva vlast,

  2. Bravo za hrabrost i čestitost akademika Teodorovića. Mali će ipak pasti na popravnom.

    1. Varas se, Miki. Malog rektorka Popovic ne da ni za zivu glavu! Videces! Ovo je sve farsa. Odluka je pripremljena. Dzaba se mi jedimo! 🙁 Treba se pripremiti za rusenje rektorke.

  3. Da nije u politici nikoga nebi zanimao njegov doktorat to i jest najveci problem u srbiji…..zavist i mrznja…..a koliko ima plagijata u srbiji koje nikog ne zanimaju?

    1. Šta se dešava sa master Tomom, Nešom ( iz Beograda ) i Cicom? Jesu li i oni prepisivali ili koristili „puškice“? Čini mi se da se stručna javnost malo ućutala i fokus usmerila samo na Mališu.

    1. Ne ulazeći u složene procedure Univerziteta, za očekivanje je da konačna odluka Univerzuteta bude da je doktorski kandidat Siniša Mali na nedozvoljen način preuzimao značajne delove tuđih radova prilikom izrade doktorske disertacije o čemu postoje brojni i uverljivi dokazi.

  4. I pored razmatranja detalja i podržavanja peticije – žalbe akademske grupacije na odluku NN veća FON-a povodom ispitivanja optuzbi za plagijat u doktorskoj disertaciji S. Malog, ostaje više pitanja bez odgovora. Kako su eminentni stručnjaci ocenjivali naučni rad S. Malog i pre 5 godina a i danas?
    Zna se da je tema doktorske disertacije kandidata S. Malog (odbranjene 2013) po naslovu/sadržini slična disertaciji koju je S. Mali završio 2010, ali NN veće Ekonomskog fakulteta nije prihvatilo da se ta teza javno brani. Međutim, ne zna se da li je S. Mali imao objavljen originalan naučni rad iz ekonomskih/organizacionih/multidisciplinarnih nauka pre javne odbrane disertacije, kao ni da li je tokom poslednjih 6 godina S. Mali objavljivao originalne naučne radove. I još jedno pitanje!
    Za doktora kojih nauka je NN veće FON-a predložilo da se promoviše S. Mali, diplomirani ekonomista, magistar ekonomskih nauka i master za poslovno administriranje (po ne/nostrifikovanoj diplomi Vašingtonskog Univerziteta u Sent Luisu)?

  5. Al ste pametni. nisu odlucili, kako ste vi hteli, pa sad pisete zalbu. Pa, pisite, ionako ne radite nista.

  6. Sva prašina oko „doktorata“ služi da se narodu odvrati pažnja od ključnog pitanja: zar je moguće da je trezor Srbije poveren čoveku čija je prošlost puna finansijskih malverzacija na štetu naroda i države !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.