Više hiljada građana u Nišu na protestu „1 od 5 miliona“ (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Može nastati problem ako vlast u protest ubaci svoje ljude ,treba otvoriti oči i prepoznati ULJEZE

  2. Puna podrška Nišlijama! I građanuima drugih gradova u Srbiji koji neće više da trpe tiraniju, kriminal, neznanje, laži i obmane! Svi zajedno hrabro do konačne pobede!

  3. Bravo Nis!Jedne davne godine iz Nisa,tadasnjeg uporista socijalista,krenulo je rusenje Milosevica i njegovog rezima .Jedino sto znam je da Nis NE ODUSTAJE.TOo jenarod koji mnogo moze da istrpi ali kad prekipi ne staje.A ovi lokalci su se bas osilil, uz podrsku Beograda.Ne pretite i ne otimajte vise od naroda jer ste svi vi na njegovoj grbaci.

  4. 5.000 ljudi za pocetak..svaka cast..sledeci petak duplirajte i do promene

  5. Pickousti napravio si konc_lager
    od ove drzave. Jao si ga tebi kad ustane cela Srbija.
    Pozdrav mojim nislijama!

    1. Dragi g. Novice, kako kaže Bata Stojković u filmu: „Centrala može da pogreši jednom…..“ Tako su i građani Srbije pogrešili jednom, 5. Oktobra, pa više neće izlaziti na ulice i tu smenjivati vlast. Vlast se dobija na izborima sa svežim i održivim idejama koje će narodu Srbije izneti neko nov oko koga će se Srbija okupiti, neko kao Đinđić, a ne ovi bivši preobučeni kojima je jedino mržnja prema AV opcija, a ne neki program razvoja Srbije.

  6. Ljude teraju da idu u Beograd na onaj miting za Putina, evo mog komšiju ne smeju odbiti jer će izgubiti i onako jadno plaćen posao, hiljade autobusa ide znate koliko to košta. A ljude niko i ne pita moraju odhraniti porodice, ne smeju odbiti. Prošli put sam glasao za Vučića ali ovaj put neću za nikoga ni za opoziciju i njima ne verujem, ne verujem nikom, idem u Nemačku, al podržavam ovaj narod što je izašao na ulice izaći ću ja dok sam još u Srbiji, žao mi je sirotinje ima je puno a ovaj moj presednik za kojeg sam glasao prošli put šalje pisma penzionerima i na to potroši nekoliko miliona dinara. Pa kad dođu izbori na plakate troše milione sve stranke. Dosta mi je neću da glasam ni za jednu stranku svi su užasni i opozicija i vlast, pozdrav narodu koji hoće istinu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.