Podignute optužnice protiv oca i majke dečaka koji je izvršio ubistvo u „Ribnikaru“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Jel mi može nako objasniti, šta je to „vazdušno vatreno oružje“?
    To je pojam koji se koristi u optužnici, na osnovu ovog teksta. Nikada u životu nisam čuo za tako nešto i ne znam kako izgleda oružje koje odgovara gore pomenutim navodima?
    Hvala!!!

  2. Samo se pitam sto ne ostavite na miru nesretne roditelje!!?Pa gde je tu odgovornost drzave i skole???Oni su najodgovorniji jer roditelji ne mogu da znaju kakvu torturu njihovo dete dozivljava u skoli !!!?Gde yu pedagozi psiholozi nastavnici gde je drzava sa nakaradnim obrazovanjem koja je zapravo i najodgovornija?!A nastavnici i psiholozi i pedagohi su u ovom slucaju najodgovorniji!!!OSTAVITE JADNE RODITELJE ONI SU KAZNJENI VECA KAZNA NE POSTOJI!!!!Duboko saosecam sa roditeljima koji su izgubili decu ali treba da znaju da svaki roditelj zeli samo dobro svom detetu i da su najnesrecniji zbog svega!!!

  3. Odlično. Nadsam se i da će dečko ostati u psihijatrijskoj ustanovi još dugo.
    A šta je sa Madenovcem?

  4. Vidi se da je Vanja SNS bot. O izuzetno teskoj i komplikovanoj situaciji samo bot moze dati tako prost i jednostavan komentar.

  5. Pa jel može to ovako, kao da niko nije kriv?!
    RODITELJI PO NAŠEM ZAKONU ODGIVARAJU ZA DELO KOJE JE POČINIO NJIHIV MALOLETNI SIN, A TO JE MASOVNO UBISTVO I SAMIM TIM KAZNA ZA MASOVNO UBISTVO MORA BITI DOŽIVOTNA!
    ISTO TAKO I MNOGE INSTITUCIJE KAO I POLITIČARI MORAJU ODGOVARATI ZA NEZAPAMĆENO DELO KOJE SE DESILO .
    ODGOVORNOSTI IMA ITEKAKO, AKI NAŽALIST OVA RIJALITI ZEMLJA JE POSTALA NENORMALNA I KRIMINALNA SA VOĐOM KRIMINALNE SEKTE SNS !
    Dok je tako, tako će nam i biti.
    Mogu da uživaju samo njihovi sektaši i pojedini kriminalci koji su u talu !
    Voleo bi da grešim, al činjenica ima više nego dovoljno…

  6. Naravno mora se stati na put ovom zlu da se vise nikad I nigdjw ne bi ponovilo.Zrtve,ubijena,ranjena djeca I njihove porodice,apsolutno ne moze se porediti sa nehumanom porodicom Kecmanovic cijoj djeci ne fali dlaka sa glave a sin je jos namjerno streljao svoje drugove,djecu kolega roditelja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.