Pokrenut Nacionalni portal otvorenih podataka

Ostavite komentar


  1. Ovo je još jedna u nizu PR aktivnosti naše premiuerke koja se bazira na lažima. Ipak je ona studirala PR, a i prvi posao joj je bio PR kod tatinog prijatelja Slobodana Karanovića.
    Dakle, portal data.gov.rs je pokrenut 30.12.2015. u svojoj prvoj verziji i tada je već imao preko 30 setova. Druga verzija Portala, koja je već tad bila unapredjenja i uradjena u saradnji sa francuskom vladom je postavljena u februaru ove godine i imala je preko 130 setova.
    Juče je predstavljen samo novi grafički dizajn. I sve to se može videti po postovima i twitovima na zvaničnim profilima Kancelarije za IT. Dakle, kad nemamo nikakav rezultat za 100 dana Vlade, daj da slažemo i poturimo našminkan stari rezultat.
    Pa merenje na koje se pozivaju je u EU radjeno u aprilu, a rezultati objavljeni u junu. Kako smo onda 41 u svetu, ako je Portal juče pušten?!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.