POKS: Palma i Dačić da podnesu ostavke do okončanja istrage o žurkama sa maloletnicama 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozvao je državno tužilaštvo da sprovede ozbiljnu i opsežnu istragu na svedočenja da je Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine i narodni poslanik, podvodio maloletnice.

– Palma i Dačić treba da podnesu ostavke do okončanja istrage kako bi se izbegao pritisak na tužilaštvo. Moraju se detaljno ispitati navodi da je Marković podvodio maloletnice na žurkama u Jagodini, jer je to ozbiljno krivično delo. Država mora da pokaže da zakon važi za sve, pa i za funkcionere – izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.

Da podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je juče da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu i prenoćištu „Tigar“ u tom gradu, na žurke kojima su prisustvovali čelnici vlasti „dovođene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina“, kao i da se „znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima“.

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma izjavio je danas da su optužbe koje je na njegov račun iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić „najgnusnije laži koje je ikada čuo“.

Predsednik fondacije „Tijana Jurić“, Igor Jurić izjavio je da sigurno postoje osnovi za sve tvrdnje koje su danas iznete na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a tiču se pedofilije u Jagodini.

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda o podvođenju maloletnica u tom gradu koji je na konferenciji za novinare iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, prenose mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari