Pokušaj otmice dede Jelene Đoković

Ostavite komentar


  1. Opet su se neke seoske džukele bavile „bizmis planom“ i razmišljale koji je „bizmis“ najunosniji, koji „bizmis“ može da im donese dosta para ali bez mnogo muke?! U tom silnom intelektualnom napregnuću, u tim silnim elaboratima i šemama, ukazao im se ovaj stari gospodin, ovaj dekica pri kraju svog životnog puta, koji nije umeo sa „džukelama“, što ga je ovim „bizmismenima“ preporučilo kao savršenu žrtvu. Koliko još baba i deda treba da strada zbog 1000 ili 2000 dinara, da bi ova država uvela neke mere koje bi makar dekuražirale ovakve divljake od činjenja zločina?! Da li je moguće da je čitavo društvo nemoćno u odnosu na ovakve hijene u ljudskom obliku, koje se slobodnbo kreću medju nama? Da li možda treba da se vrati komunizam i da se ovakvi ljudi dovode u red po kratkom postupku, uz neke tarabe ili zid, kako ne bi ponovo došli u iskušenje i pokušali sa nekim sličnim „bizmis planom“?! A kupine i maline nema ko da bere?!

    1. U pravu si. Stvarno su glupsoni ove džukele (ne znam im poreklo). Da su se lepo učlanili u SNS mogli bi da pljačkaju do mile volje i da ih niko ne dira a kada omatore (ako požive) dobili bi nacionalne penzije kao zaslužni članovi udruge iz vođine guzice.

      1. Situacija je jako ozbiljna da bi se oko ovog dogadjaja vodila politika. Taj deka je mogao da bude vas ili moj otac. J..e mi se i za SNS i za Vucica, kao i za njihove lopovluke. Nikom nije gorela do zore a ovima, koliko vidim, po njihovom ponasanju, polako dogoreva. Novak i Jelena Djokovic, svojim postupcima i angazovanjem oko pomoci Srbiji, nisu zasluzili ovakav tretman. Dzukele treba zatuci, bez obzira na pripadnost bilo kome. Zar mislite da ovakvi balvani imaju ideologiju ili bilo sta ljudsko u sebi?

  2. Ovo je direktna posledica vulgarnog napada SNS na Novaka Đokovića, zbog njegove izjave da će na svetskom prvestvu navijati za Hrvatsku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.