Policija podnela krivičnu prijavu protiv Cvetkovića za lažno prijavljivanje

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek ima stosta da objasni narodu Srbije. Nadam se da ce svi koji imaju veze sa ovim slucajem odgovarati u skladu sa zakonom. Imam utisak da se namerno pravi utisak da je Srbija nebezbedna drzava za sve one koji se maklo pobune, bez razloga i bez dokaza.

  2. Mislim da svi koji lazno uznemiravaju javnos laznim vestima o sopstvenoj ugrozenosti treba da snose zakonske sankcije ili da im se pruzi medicinska pomoc u cilju lecenja paranoje. Red bi bio da se pocne od A. Vucica koji se vec 25 godina bori sa umisljenim neprijateljima. Treba coveku pomoci.

    1. JA MISLIM DA KRENEMO OD VAS,LAZOVA DEMOKRATSKE STRANKE I SVIH DRUGIH,ZBIRNO ZVANIH ZUTI !

      1. Zar A. Vucic nije konstantno ugrozen vec tri decenije a pocinioca nema? Mozda zato sto nema ni dela? Mozda on samo, kao Don Kihot, vodi borbu protiv ljudi koji mu se pricinjavaju? Nazalost Nesa je daleko od Sanca Panse! Ali to je taj obrazac, draga moja pametnice..

  3. Mora da je kriv, jer ko je to video da se prijavljuju takve sitnice, kao napr., da ste bili oteti? Uostalom, krunski dokaz krivice je da Cvetković čak ne zna ni ko su bili njegovi otmičari!? Sada, kada se stvar preda u sigurne ruke Tužilaštva, brzo ćemo saznati kako se on ponašao tokom otmice, a to, ko su bili otmičari, tj. konkretni kompletni idioti, zbog komplikovane situacije, saznaće se kada krene metro ili malo kasnije.

  4. Cvetkovic ima mnogo toga da objasni gradjanima Srbije sta se izdesavalo prethodnih dana

  5. Picousti je gotov! Panicno sada se koristi svi i svacim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.