Policija u Leskovcu, Lebanu i Vlasotincu zadržala vozače na trežnjenju tokom praznika 1Foto: A. Milošević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Lebanu i Vlasotincu, tokom vaskršnjih praznika, alkotestirali su 1.800 vozača i isključili iz saobraćaja 20 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, od čega su osmorica zadržana u službenim prostorijama na trežnjenju.

Policija u Vlasotincu zaustavila je vozača „pasata“ (24) koji je upravljao vozilom sa 2,72 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Lebanu zaustavila dvojicu vozača „golfa“, koji su upravljali sa 2,64 i 1,56 promila alkohola.

Takođe se sumnja da je vozač „mercedesa“ (24) izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je, upravljajući vozilom sa 2,01 promil alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih osoba.

Policija u Leskovcu, tokom praznika, zaustavila je i zadržala u službenim prostorijama vozača „renoa“ (36), vozača „mercedesa“ (23), biciklistu (44) i vozača „pasata“ (38) koji su upravljali sa 1,56, 1,83, 1,81 i 1,35 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari