Pomozimo Peđi u najtežoj životnoj borbi

Apel

Ostavite komentar


  1. Omogućite da uplate mogu da se izvrše i putem SMS poruke, kao što je bilo i u mnogim drugim slučajevima.

  2. Dijagnoza Non Hodgkins Lymphoma obuhvata nekoliko obolenja limfnog tkiva koji imaju razlicit tok lecenje se vrlo cesto razlikuje i prognoza i krajji ishod zavisi od tipa limfoma od koga Pedja boluje.Kao onkolog zeleo bih da znam dijagnozu,da li je Pedja vec bio lecen i sada je u relapsu i iako ne mogu da garantujem postoji mogucnost da bih ja mogao da mu pomognem.

    1. Postovani Dr. Kukrika,
      Pedji je dijagnostifikovan ekstranodalni NK/T celijski limfom, nazalni tip. S obzirom da je ovde prosao preglede vecine specijalista, uz to I bio hospitalizovan, a sve bez konkretnog plana I programa buduceg lecenja od strane istih, kao I nedostatak iskustva u poznavanju njegovog tipa kancera, odlucili smo da nastavimo lecenje u inostranstvu. Vama svakako hvala na interesovanju. Srdacan pozdrav!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.