Ponoš o Nestorovićevoj izjavi da iza masovnih ubistava u Srbiji stoje strane službe: Da imamo institucije, one bi se već bavile njime 1foto FoNet Milica Vučković

Ako je neko do sada imao dilemu da li je Nestorovic opozicija ili je proksi vlasti, neka obrati pažnju na njegove političke premudrosti izrečene ovih dana, kaže za Danas lider stranke Srbija Centar Zdravko Ponoš.

Ponoša smo pitali da prokomentariše izjavu narodnog poslanika i lidera pokreta MI glas iz Naroda Branimira Nestorovića da iza masovnih ubistava u Ribnikaru i okolini Mladenovca stoje “službe”, aludirajući na strane, koje, kako je rekao, imaju za cilj da destabilizuju Srbiju.

“Nije on nesvesan da su gadosti to što je izgovorio. On njima samo pokušava da dokaže da je ta njegova ekipa antisistemska, a samim tim i opoziciona. Promašaj. To što izgovara neodoljivo podseća na narativ skupštinskih perjanica SNS tako da nema dileme kom jatu on pripada”, ocenjuje Ponoš.

Prema njegovim rečima, da ovaj režim nije urušio institucije, neke od njih bi se već bavile “prevaspitavanjem gospodina Nestorovića”.

“Ovako će još neko vreme biti idol polaznicima SNS akademije mladih lidera i ocvalih članova Jula, SRS i otpadnika DS u poslaničkim klupama SNS”, zaključuje Zdravko Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari