Ponovo noćas goreli automobili u kragujevačkom naselju Erdoglija 1Foto: Z.S.M.

U požaru koji je noćas izbio oko četiri sata na parkingu Suvoborske ulice u naselju Erdoglija u Kragujevcu izgorelo je jedno, a oštećena još dva vozila. Uzrok požara još nije poznat.

Po izjavi očevidaca oko četiri sata posle ponoći začuo se prasak i video bljesak vatre. Stanari obližnjih zgrada u Suvoborskoj ulici su strčali na parking, ali je plamen već bio zahtvatio vozila.

Vatrogasci su brzo reagovali i požar je ugašen, ali je automobil fijat „grande punto” već bio potpuno izgoreo, a vatra koja se proširila na susedna vozila je oštetila još dva automobila ford „fokus” (više) i nisan „mikru” koji su stajali pored njega.

U kragujevačkoj policiji kažu da je istraga u toku i potvrđuju da je jedno vozilo izgorela, a još dva oštećena. Po njima za sada uzrok izbijanja požara još nije poznat.

Ponovo noćas goreli automobili u kragujevačkom naselju Erdoglija 2
Foto: Z.S.M.

Inače u neselju Erdoglija ovog meseca, 12. marta takođe je izbio požar kada su na dve lokacije u ulicama Voje Radića i Jovana Petrovića Kovača upaljeni plastični kontejneri za odlaganje ambalažnog otpada. Vatra je tada zahvatila i oštetila dva vozila.

Kragujevački portal „Glas Šumadije” pedantno je tada pobrojao da je to bio već četvrti požar koji je za kratko vreme izbio u ovom naselju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari