Supruga premijera Italije Silvija Berluskonija potvrdila je da će podneti zahtev za razvod. Kako prenose italijanski mediji, Veronika Lario saopštila je da ne može da bude sa čovekom koji se „druži s maloletnicama“, nakon što je njen mužpre nedelju dana prisustvovao proslavi osamnaestog rođendana prijateljice u Napulju.

Na ovu najavu Berluskoni je reagovao rečima da je to privatna stvar koja ga je rastužila, ali nije želeo dalje da komentariše. Vest je preneo italijanski list La Republika u kojem citira izjavu Veronike Lario da Berluskoni nije dolazio na proslave 18. rođendana svoje dece, a mediji prenose da je na zabavu u Napulj na poklon odneo zlatnu ogrlicu s dijamantima. Na reakciju supruge Berluskoni je odgovorio da mu je žao što je njegova žena dozvolila da je zavaraju novine levičarskih snaga. Da su odnosi Veronike Lario i Silvija Berluskonija loši bilo je primetno i pre četiri dana nakon što je javno kritikovala odluku da se na izbornoj listi njegove stranke pred evropske izbore nađe mnoštvo mladih i atraktivnih kandidatkinja među kojima i Barbara Matera, glumica, TV voditeljka i bivša mis Italije (koja je na kraju jedina ušla na listu). Ona je takvu odluku nazvala „besramnim đubretom“ koje je napravljeno „za zabavu cara“.

Berluskoni i Lario venčali su se 1990. godine i imaju dve ćerke (24 i 22 godine) i sina (20 godina).



Uhapšen jedan od šefova napuljske mafije



Rim – Jedan od šefova napuljske mafije Kamore, Rafaele Diana, uhapšen je juče nadomak Napulja, posle šest godina bekstva, javila je italijanska agencija Ansa. Diana (56) je jedan od šefova mafije Napulja. Bio je na spisku 30 najopasnijih begunaca u Italiji. On je uhapšen u betonskom podrumu jedne zgrade. Policija je tokom operacije hapšenja pronašla oružje i municiju. Beta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari