Posle celodnevne potere uhapšen Kragujevčanin koji je pucao u suprugu, koja je u kritičnom stanju 1Foto: Z.S.M.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, efikasnom akcijom, uhapsili su danas oko 18 sati V.M. (40) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je noćas, u porodičnoj kući u Kragujevcu, vatrenim oružjem pucao u predelu glave, tridesetpetogodišnjoj supruzi M.M. (35), nanevši joj teške telesne povrede opasne po život.

On se inače krio u svom automobilu u Zelengorskoj ulici u kragujevačkom naselju Pivara u blizini svoje kuće Ulici Ivana Milutinovića. Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Da podsetimo, kao što je „Danas” pisao, noćas oko pola četiri, u Kragujevačkom naselju Pivara, muž V.M. je, najverovatnije iz pištolja pucao u svoju suprugu, koja kao lekar radi u nemačkom gradu Drezdenu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Povodom ove porodične tragedije oglasio se i kragujevački Univerzitetski klinički centar saopštenjem da je u njihovu zdravstvenu ustanovu noćas transportovana žena M.M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.

„U toku današnjeg dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena”, stoji u informaciji UKC Kragujevac prosleđenoj novinarima.

Kragujevački UKC, takođe je obavestio javnost i o zdravstvenom stanju dvojice mladića povređenih u tuči kod restorana „Regent” prilikom koje je M.S. (39) naneo nožem povrede dvojici mladića O.G. i A.K., o čemu je „Danas” izveštavao.

Oni su hitno primljeni u Univerzitetski klinički centar Kragujevac, sa teškim telesnim povredama, životno ugrožavajućim, nanešenim hladnim oružjem. Oba pacijenta su hirurški zbrinuta i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari