Posle predavanja o Holokaustu u zaječarskoj Muzičkoj školi ostala tišina

Ostavite komentar


  1. Hvala učesnicima i organizatorima ovog izuzetnog predavanja ili školskog časa iz istorije, muzike, psihologije i života. Svi učesnici govorili su iskreno, toplo, bez potiskivanja emocija što je kod prisutnih izazvalo veoma jak, potresan utisak. Izvanredna muzika i pevanje upotpunili su ovaj utisak.
    Preko interneta saznala sam da je gospođa Marlena Weinberger Pavlović, moderator ovog izuzetnog programa, pre tri godine doživela napad na nacionalnoj osnovi u jednoj banci usred Beograda. Niko od nadležnih u banci nije je zaštitio, niti je dobila odgovor od nadležnih na visokim funkcijama kojima se kasnije obraćala. Neverovatno je da nijedne novine u Srbiji nisu objavile mi reč o ovom incidentu. Sve ovo saznala sam iz hrvatskih i bosanskih novina. Molim Vas da objavite ovaj komentar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.