U tuči zaposlenih u čačanskoj privatnoj firmi „MS Mertal“, koja se dogodila kasno preksinoć, oko 23,30 sati, na gradilištu u Batočini, povređena su trojica radnika, od kojih je jedan zadobio teške povrede.



Policija saopštava da je preduzeće „MS Metal“ iz Čačka bilo angažovano na uređenju mini sportskog terena u dvorištu batočinske osnovne škole „Sveti Sava“, te da su preksinoć, kad je poslovođa Vojkan P. (23) od radnika Ivana S.(22) i Bobana L.(23) zatražio da se više angažuju na poslu, s obzirom na činjenicu da je prijem gotovog objekta bio najavljen za juče, oni počeli da ga tuku pesnicama po glavi i telu. Braneći se, Vojkan P. je oštrim predmetom, najverovatnije šrafcigerom, Ivana S. i Bobana L. više puta ubo u leđa.


Policija je Vojkana P., nakon dojave građana, pronašla u polusvesnom stanju na trotoaru u ulici Kralja Petra Prvog u Batočini, dok su Ivan S. i Boban L. kasnije pronađeni u dvorištu OŠ „Sveti Sava“. U policijskoj stanici sva trojica žalila su se na bolove od povreda zadobijenih u tuči. Povređenima je medicinska pomoć najpre ukazana u batočinskom Domu zdravlja, a potom i u kragujevačkom Kliničkom centru, gde je utvrđeno da je Ivan S. zadobio tešku telesnu povredu. O stepenu povrede Bobana L. lekari će se naknadno izjasniti, dok su kod Vojkana P. konstatovane lake telesne povrede, odnosno brojni krvni podlivi.

Policija najavljuje da će Vojkan P., posle zadržavanja od 48 sati, biti uhapšen, zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju. Protiv Ivana S. i Bobana L. biće podnete krivične prijave zbog učešća u tuči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari