Potvrđeno Danasu: Devojčica nožem lakše povredila učenika i profesorku gimnazije “Ruđer Bošković” 1Foto: Ana Milošević/Danas

Petnestogodišnja devojčica koja je pohađala privatnu gimnaziju Ruđer Bošković u Beogradu danas je oštrim predmetom lakše povredila jednog đaka ove škole, kao i profesorku, potvrđeno je Danasu u MUP-u.

Kako nam je rečeno, policija je primila poziv i izašla na lice mesta u Ulicu kneza Višeslava u Beogradu. Policija je trenutno sa devojčicom i u toku su konsultacije sa dežurnim tužiocem.

Prema saznanjima Danasa, devojčica je bivša učenica ove škole, iz koje se ispisala posle mesec i po dana od početka školske godine.

Ona je danas došla da obiđe bivše drugove pa je u jednom trenutku izvadila manji kuhinjski nož i njime mlatila. Nastavnica koja joj je nož oduzela je tom prilikom dobila manju posekotinu, a jedan dečak je samo ogreban.

Ovo je četvrti incident u školama, dan nakon što je učenik sedmog razgreda osnovne škole “Vladislav Ribnikar” ubio devet osoba i ranio sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari