Povelja Medicinskog fakulteta Dariji Kisić Tepavčević 1Foto: Beta/Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Povodom obeležavanja 100 godina rada Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ministarki za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i članici Kriznog štaba za suzbijanje bolesti Kovid 19 Dariji Kisić Tepavčević uručena je Povelja za doprinos u borbi protiv epidemije te bolesti.

Kako se navodi na sajtu ministarstva, ministarki Kisić Tepavčević priznanje je uručio dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Nebojša Lalić.

Ministarka Kisić Tepavčević zahvalila je Medicinskom fakultetu na priznanju, koje je posvetila mentorki i učitelju – prof. dr Tatjani Pekmezović.

„Medicinski fakultet je moja matična kuća, a priznanje koje sam dobila je za mene veoma emotivni momenat“, rekla je Kisić Tepavčević.

Kako se dodaje, Povelje za doprinos u borbi protiv epidemije Kovid 19 Medicinskog fakulteta uručene su i prof. dr Goranu Stevanoviću, prof. dr Vladimiru Đukiću, prof. dr Miliki Ašaninu, prof. dr Dragošu Stojanoviću, prof. dr Petru Svorcanu, doc. dr Mariji Zdravković i prof. dr Dušanu Popadiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari