Poverenik demantuje Tužilaštvo

Ostavite komentar


  1. Iskreno, davno mi s e smučilo ovo kukavičje jaje ostavljeno naprednjacima, nema ni časti ni poštenja, samo podmeće i laže-

  2. Da li Šabić misli da će građani verovati njemu koji uvek izvrće činjenice i iznosi paušalne ocene ili instituciji kao što je tužilaštvo?

  3. E botovi botovi, imate li vi zrnce casti? zar vas nije sramota da za male novce pistete ovakve necastine.
    Gde smo mi stigli, koja beda

  4. To sam i očekivao od poverenika, samo neka je kontra ovoj garnituri vlasti, pa nije bitno na čiju je adresu upućeno.

  5. Ovaj čovek neprestaje sa političkim marketingom na račun građana srbije.Vreme bi bilo da siđe sa grbače narodu i nek sam plaća svoje političko delovanje.

  6. Šabić i dalje uporno tvrdi i pokušava da ubedi građane da tužilaštvo laže a samo on priča istinu. Verovatno nije zadovoljan podacima koje je dobio o postupajućem sudiji u predmetu Savamala jer nema ardese i broja telefona sudije, i postavlja se pitanje kako onda da pristalice žute patke vrše pritisak na njega.

  7. Šabić kao i Janković se bavi isključivo dnevnopolitičkim temama koje nemaju veze sa njegovim poslom,mislim da obojica rade po direktivi ambasadora SAD-a.

  8. Ko je uopšte Šabić da radi protiv tužilaštva,mislim da je ovoga puta više nego preterao,nek i on zajedno sa Jankovićem da ostavku pa nek se bavi politikom koliko god hoće.

  9. Ocigledno da se radilo o vremenskom raskoraku jer je Sabic primio obavestenje u toku dana.

  10. Kao da je sada najvaznije ime tuzioca koji vodi postupak. Nema razloga za sumnju, istraga se sprovodi.

  11. Jos jedna podvala u nizu od strane gospodina Sabic, valjda misli da ce gradjani verovati njemu koji uvek izvrce cinjenice i iznosi pausalne ocene. Pa nije valjda da nas zeli ubediti pa posta ne radi nocu, valjda toliko treba da zna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.