Poverenik kontroliše obradu ličnih podataka penzionera

Ostavite komentar


  1. Za mene bi bila velika sramota da dobijem pismo od SNS-a.., pa makar ga potpisao i sam av. Prvo te pokrade pa ti onda zahvaljuje, neka se druze i zahvaljuju oni medjusobno s njima ni na dobar dan.

  2. Vlast je uvela FASIZAM. Pojedinim grupama kriminalaca uclanjenim ili blisko povezanim sa SNS i SRS odobravaju nezakonito prikupljanje podataka o licnostima i njihovoj privatnoj imovini i ostvarenim pravima, posredstvom drzavnih sluzbi i inspekcija, ne mareci sto gaze zakon i drsko povredjuju privatni posed. Posle toga krecu u napad na te pojedince pokuusavajuci da im preotmu imovinu i stecena prava: invalidske i starosne penzije, na taj nacin sto u PIO fondu „oslobadjjaju“ mesta i iz maticne evidencije kradu radni staz, koji kasnije daju falsifikovanjem podataka svojim zasluznim pripadnicima-kriminalcima. Prosto je neverovatno kako se javno tolerise ovaj kriminal koji je aktuuelna vlast razvila do neslucenih razmera, stvorivsi i u najmanjem selu BANDE od dilera droge, kradljivaca i psihopata. Ovo stanjje i rezim gore je od svakog ratnog stanja. Pitanje je samo moze li se NAROD odbraniti od takvog fasizma, jer tu pojavu poznato je nikada nije mogla pobediti samo jedna drzava vec vise njih. Stvarno je neverovatno sta su gradjani Srbije sebi dopustili. Na pocetku Prvog svetskog rata najsposobnija popuulacijja Srba, i najvaznije institucijje morale su da se evakuisu van zemlje, pa smo se posle Solunskog fronta ipak povratili u zivot. Ovo sada izgleda nepovratno katastrofalno i kao da cemo zanavek UGASITI SVETLO.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.