Požarevac stipendira 60 studenata

Ostavite komentar


  1. možda grešim, ali je to jedini grad koji ni celokupnu gradsku teritoriju nije u stanju da pokrije gradskim prevozom. Grad Požarevac je grad praznih kuća, praznih ulica, praznih kafana i kafića. Nekada možda jeste sličio gradu, ali sada se ne razlukuje puno od okolnih većih sela. Da ne bi postao grad duhova morali bi da finansiraju ne samo decu sa gradske teritorije, nego i klince iz prigradskih naselja i svih okolnih sela, ali posle toga treba im dati mogućnost da se zaposle u onome što je ostalo od Požrevca. Stipendiranje dece, koja se neće vratiti u Požarevac koji nema šta da ponudi, nije neki potez. Deca Požarevca i okoline nemaju mogućnost ni da izigravaju motače kablova i šnajdere u firmama koje našim novcem finansira država.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.