Poziv na solidarnost sa Kubatom

Rektorka BU traži rešenje za izbačenog profesora Bogoslovskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. A da Univerzitet odloži početak semestra do srećnog okončanja zasedanja Svetog arhijerejskog sabora?

  2. Cemu Univerzitet i njegove sluzbe, ako nisu u stanju da prisile fakultete da se ponasaju po ZAKONU? Covek je otpusten protivzakonito. Hoce li dekanka da raspusti upravu Bogoslovskog fakulteta? Ili da je kazni? Kada smo svi mi bili PROTIV toga da se Bogoslovija prikljuci Univerzitetu, napadali su nas sa svih strana. E sada, molim lepo, tretirajte ih RAVNOPRAVNO, pa umesto da moljakate za pomoc profesoru, preduzmite zakonske mere. I vratite coveka na posao.

  3. Zašto se ne jave: Fikozofski, Biološki, ? Ipak oni žele da to bude Fikološki jer je ta udtanova sledeća za „preuzimanje“ od strane ‘prodemokratskih studenata i profesora“. Zasto se ne javi i primi ga na posao onaj ko ga je nagovorio na ovaj korak?

    1. Ti, naravno, pouzdano znaš da je čoveka „neko“ (zna se ko, naravno) „nagovorio na ovaj korak“, a sasvim slučajno si zaboravio da nam kažeš i da ga je taj neko debelo platio za to?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.