Pozlilo učitelju koji štrajkuje glađu

Protestuje zbog stranačkog zapošljavanja, očekuje se reakcija prosvetara

Ostavite komentar


  1. Bio sam u slicnoj situaciji 2013. po dolasku naprednjaka na vlast. Na moje radno mesto primljena su dvojica „radnika“. Pozdrav ovom junaku i ostanite dosledni do kraja.

    1. Ja sam bio u sličnoj situaciji 2005 po dolasku na vlast demokrata. Doveli su jedan dan pripravnicu i rekli mi naučije sve što znaš ona će raditi na tvom radnom mestu.

      Ona mi pruži ruku i ja joj kažem:
      „džabe je da te učim jer ti si u drugom stanju i rodićeš devojčicu“ na zaprepašćenje svim i i mene samog

      I obistinilo se Ona je rodila devojčicu u avgustu 2006
      ali sam ja dobio otkaz u maju 2006 i od tada sam nezaposlen, a Vučić mi je 2015 uskratio pravo na penziju te čekam izvršitelje da mi prodaju stan i izbace me iz stana jer nisam dobio 50 penzija do sada nego sam nezaposlen na birou

  2. Ovo je poziv jednog čoveka da bar dva miliona glasača GLASA PROTIV OVE VLASTI koja je bezobzirno opljačkala obične građane, radnike, ljude pred penzijom i same penzionere svojim ‘zakonima’. Neka za njih glasaju stranci i koridori, NAROD NEĆE!

  3. Gde ste bili da protestvujete za vreme naseg druga Tite?
    Tada nije bilo politickog zaposljavanja, zar ne? Pa, da! Svi ste Vi i Vase tate i mame bili u KPJ i Vama je to bilo normalno.
    Mi, koji smo prezirali i Vas i taj odvratni sistem – tada smo svi mi bili ‘narodni neprijatelji’, ‘domaci izdajnici’, ‘snage haosa i bezumlja’…
    Sada bar mozete da protestvujete bez straha da cete zavrsiti na Golom otoku ili u tajnoj grobnici…
    Srecno…

    1. Cetnice s dugom kosom
      obrises mi bulju nos0m!
      A,gde si bio Stefanovicu
      90 tih?Da li si krvario za ovu zemlju,il’ si obicna laprdara
      cetnicka.Eh,da se sretnemo
      opet bi samo „prezirao“
      Ko ovom bolesniku daje prostor da komentarise?
      Jednom kukavica,uvek kukavica,Stefanovicu.
      Ti si obicni usranko cetnicki.

    2. … i bilo nam je lepo … besplatno skolovanje , zdravstveno osiguranje , more svake godine ,bez huligana na stadionima, bez ratova ,bez nasilja ,bez uticaja svih verskih zajednica na nase zivote, bez kriminala ,bez listi cekanja … sta jos sto ti ne bi voleo ? Mozda ti je falila mala doza tvog srpskog nacionalizma ? E to te je i dovelo do danasnjeg stanja , prijatelju moj …

  4. Podrška ovom gospodinu, i ja sam u sličnoj situaciji bio pre dve godine jer su na moje mesto doveli partijskog parazita iz SNS. Razumem ga poptpuno, a SNS je zlo. Pa šta očekivati od stranke gde su Martinović i Orlić koji su izbacivali žene sa posla da bi im otimali ta radna mesta i kao potpuno nestručni kadrovi SNS i protivzakonito su držali predavanja pred praznim učionicama a primali su 5 državnih plata. SNS parazit po 5 državnih plata, a ovaj gospodin, žene iz Ćuprije i mnogi drugi nijednu. Zato nam toliko ljudi beži iz zemlje, a rađa se najmanje dece u poslednjih 120 godina. Bravo Vučiću.

  5. SNS to radi vrlo podmuklo. Recimo na 200.000 zaposlenih clanova oni imaju najmanje 600.000 sigurnih glasova. Svaki zaposleni mora da obezbedi najmanje jos nekolicinu sigurnih glasova, u okviru porodice i prijatelja. SNS je najgora mafija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.