Predrag Koraksić Corax: Čovek koji nervira vođe

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. jednog dana ce te biti toliko sramota da ces vratiti sve sendvice kojesi pojeo, „zoki“

    2. partijski je partijski zadatak, ali ne preterujte jer i vi, SNSovci, zeštoko ismevate Vučića, Martinovića, Gojkovićku, Atlagića i Mihajlovićku čim napustite stranačke prostorije.

  1. Zna li Koraks nacrtati nekog drugog osim Vucica.i „diktatora“Putina,nesto mu slabo idu ove face sa zapada,a nema ni Mila Djukanovica koji nije diktator po zapadnim medijima…

    1. Nacrta on i Sašu Jankovića i Đilasa i Jeremića i Obradovića … kad zasluže. Samo Vama tada niko ne da zadatak da to komentarišete.

  2. Zasto bi se bavio tudjim predsednikom kad imamo naseg. A sta mislite da li ce mozda Vucica jednog dana biti sramota od sebe samog, kao sto je vec bilo, kad se „opameti“

  3. Сваки Кораксов корак (карикатура) је можда мали за човечанство, али је велики за Србију, да већи бити не може. То је заправо корак(с) од седам миља. Више вреди Данасов Корак(с) један но режимских медија хиљаду и седам.

  4. Divim se Coraxu, godinama, ali cesto razmisljam kako su njegove karikature, a nasa stvarnost, naneki nacin anestezija za nas obicne smrtnike! On crta, ismejava, mi se smejemo, divimo, a godine prolaze….
    I, prodje zivot, a ostaju vucici, milosevicevi, dacicevi, vulinovi, dejanovicevi….. Njima nema kraja, razmnozavaju se kao gliste. U Srbiji je
    jedino Covek ugrozen. Do bola!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.