„Predsednik ništa ne preduzima na slučaju ubistva gardista“

Obeleženo 14 godina od smrti dvojice vojnika u Topčideru

Ostavite komentar


  1. Спречити несметано вршење криминала правосуђа над грађанима Србије!

    Тужиоцима и судијама укинути имунитет – увести им лиценцу ( као што и друге професије имају) не мешајући се у њихову самосталност и независност а све у циљу гарантоване примене Закона, Устава, Кодекса и дате Заклетве!

    Обавезно укинути “слободно судијско уверење” (нигде у свету не постоји) како би се избегла могућност „организованог криминала“ злоупотреба и заобилажења примене Закона, Устава, Кодекса и дате Заклетве!

    Формирати Народно независно тело за контролу рада тужилаца и судија!

    Обезбедити нашој деци и будућим генерацијама цивилизовано друштво и повратак моралних вредности!

  2. Insistirate i vi i pola javnosti srpske na necemu sto se nije desilo. Muka je teska decu izgubiti i prihvatiti istinu koja je najcesce toliko jednostavna da je tesko u nju poverovati. Dozvolili ste da vam razni klipani pomrse misli teorijama o nekim nevidljivim ljudima koji dodjose niotkuda i odose nikuda. Vojna komisija je jedina koja je bila odmah na licu mesta i dala pravi odgovor. Ovo posle je puko spinovanje za ko zna cije interese.

  3. To je odnos države prema građanima, puna su im usta obaveznog vojnog roka, a kada su momci nastradali država ćuti. Krije svoj nemar u najmanju ruku.Dakle, dvostruki standardi.Tim terminom omiljenim kod naših političara se najefikasnije maskiraju naši neuspesi, ali kada ih oni primenjuju onda je to u redu. Zamislite pakao porodica i to su dobili jel su svoju decu dali državi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.