Predsednik NS albanske nacionalne manjine Mustafa tužio Vulina

Ostavite komentar


  1. Albanac se na albanskom kaže Shqiptar.
    I dosta više budalesanja šta je uvredčkivo šta ne.

    1. Na srpskom se kaze Albanac. Vulin ako kaze siptar onda prica albanski. Sto znaci da imaju dve opcije: 1. Da se Vulin seli u Albaniju zauvek ili 2. Da ga predstavnik nacionalne manjine tuzi za uvredu. GLASAM ZA PREDLOG BROJ 1 (jedan)!!!

    2. To je za one koji znaju albanski jezik. Ostali koriste naziv albanac. Slicno Fincima,koji se medjusobom nazivaju Suomi, a za one koji ne znaju finski jezik Fincima.

  2. Ako je! Dok ovu bandu iz vlasti ne tuze oni za koje moze i medunarodna zajednica da izvrsi pritisak (kao za sudenje Orhanu Pamuku u Turskoj), necemo se mi njih osloboditi.

  3. Svaka ti čast, mora neko ovoj budali stati na put. On je nešto najjadnije što AV trenutno ima

    1. Slazem se da je covek trebao da ga tuzi. Svi iz okruzenja treba da ga tuze i ne samo njega. I mi svi treba da ih tuzimo. Jedino se ne slazem da je on nesta najjadnije sto AV ima,naprosto zato Sto je konkurencija prevelika i jako ih je tesko rangirati sem prvog. Prvi je Prvi.

  4. šta će na ovo reći vulin kao levičar. koliko znam levičari su poznati i po tome što priznaju nacionalna prava sa posebnom pažnjom na poziciju mAnjina. na žalost vulin je tzv levičar čija politika je klasični nacionalizam i šovinizam .

  5. Ministar vojni Vulin se na svaki nacin trudi da „zasluzi“ stan velicine fudbalskog igralista u sirem centru Beograda, koji mu je na poklon dala tetka iz Ontarija, preko njegovog vrhovnog komandanta. U znak zahvalnosti prema vrhovnom komandantu, Vulin im se „oduzuje“ pljujuci sve oko sebe.

  6. Dzaba ti Vuline. Srbija je zdrava nacija. Ne mozes da izgovaras mrznju u ime naroda. Nisi ti ni vojnik a ni covek. Nemas ni kodeks a ni toleranciju. Prazna puska, dug jezik.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.