Predsednik Policijskog sindikata Srbije: Hrkalović i Stefanović nastupali kao ujedinjen front 1Veljko Mijailović Foto: Medija centar

Policijski sindikat Srbije jedna je od retkih organizacija koja je javno kritikovala rukovodstvo Ministarstva unutrašnjih poslova u vreme dok je ministar bio Nebojša Stefanović.

Veljko Mijailović, predsednik ovog sindikata za Danas naglašava da nakon intervjua Dijane Hrkalović oseća satisfakciju zbog činjenice da je ona potvrdila da su sve vreme govorili istinu.

– Optužujući Stefanovića, Dijana Hrkalović praktično potvrđuje da je makar indirektno bila upoznata i umešana u brojne nezakonitosti iz tog perioda. Njih dvoje su nastupali kao ujedinjen front, kaže Mijailović.

Optužbe koje je iznela, predsednik Policijskog sindikata Srbije vidi kao prepucavanje čiju bi istinitost trebalo da utvrde tužilaštvo i policija.

– To, međutim, nije satisfakcija za ljude koji su tokom njihovog vremena izgubili posao, prebačeni na drugo radno mesto, ljude kojima su životi bili uništeni, kaže Mijailović.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je u intervjuu za portal Objektiv optužila Nebojšu Stefanovića da je organiziovao prisluškivanje predsednika Vučića, da je opstruirao istragu „ubistva na šinama“ i da je štitio klan Veljka Belivuka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari