Predstavnici fitnesa tražili od premijerke Srbije duže radno vreme 1Foto: Beta/ Slobodan Miljević

Predstavnici pružalaca usluga rekreacije i fitnesa tražili su na današnjem sastanku s predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić da im se dozvoli duže radno vreme.

Po odluci Vlade od 21. marta, fitnes klubovi, spa centri, teretane i slični objekti mogu da rade do 20.00 sati uz uslov da obezbede po 16 kvadratnih metara po osobi, u šta se računa i njhovo osoblje.

Međutim vlasnici tih objekata traže još duže radno vreme da bi, kako kažu, mogli da bolje rasporede članstvo i vežbače, pošto većina radi uz zakazivanje termina i uz poštovanje svih epidemioloških mera, prenela je Vlada.

Predstavnici Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, Sportskog saveza Beograda i udruženja personalnih trenera su ocenili da se „vakcinacija protiv KOVID-19 u potpunosti uklapa“ u „agendu fitnes zajednice“ i poručili su spremni da učestvuju u kampanji za masovnu imunizaciju stanovništva.

Kabinet premijerke je saopštio da je taj sastanak deo njenih konsultacija s predstavnicima delatnosti najviše pogodjenih epidemijom korona virusa zbog čega se Brnabić ranije sastala s predstavnicima filmske industrije i bioskopa, udruženja frizera, ugostitelja i muzičara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari