Pregazio studenta na pešačkom, dobio godinu i pet meseci zatvora

Ostavite komentar


  1. Bruka i sramota srpskog pravosudja, za ubistvo psa bi se dobila veca kazna !!!

  2. Kada cete da ovo okvalifikujete kao ubistvo sa predumisljajem, kakvo ugrozavanje saobracaja, bahata voznja, voznja u pijanom stanju, voznja pod uticajemo opijata nije ugrozavanje saobacaja nego potencijalno ubistvo sa predumisljajem, mozda se nesto i promeni u glavama kada to bude tako tretirano. Ziveli

  3. Baš me zanima šta je sudija u obrazloženju presude naveo kao olakšavajuće okolnosti. Ovo je bilo ubistvo sa predumišljajem a ne saobraćajna nesreća.

  4. Ja ne znam cemu se mi nadamo od ovakvog pravosudja? Ni u Burkini Faso ne bi ovako postupili. Nisam pravnik ali i laik bi znao da je ovo sprdnja sa pravom.

  5. Dno je odavno pobijeno. Ovo je dno ispod dna. Stidi se sudijo!!!!!

  6. Dno je odavno pobijeno. Ovo je dno ispod dna. Stidi se sudijo!!! Spavaš li????

  7. Ne daj Bože nikome da je u koži najbližih poginulog mladića. Ne želim ni da pomislim šta im se sada mota po glavama. Sudija svesno stavlja svoju glavu u torbu zarad sitnih ličnih interesa (nešto para).

  8. Cek ako u punoj brzini udaris nekog na pesackom i taj neko premine u najgorim bolovima nakon 48 sati onda NEMA olaksavsjucih okolnosti. SAko u ovom slucaju ne presude osam godina kad ce? Treba neko dva puts da pregazi pesake na pesackom ili sta!?

Ostavite komentar


Društvo

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: Priveden policajac iz Bora zbog odavanja informacija, MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova 10

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: Priveden policajac iz Bora zbog odavanja informacija, MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova

Šta smo novo danas saznali?Policajac iz policijske uprave Bor priveden je zbog odavanje informacija iz istrage o nestanku male Danke Ilić, nezvanično saznaje Danas. Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi, saopšteno je iz MUP-a. Majka devojčice ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava o okolnostima nestana ćerke, saznaje Danas. Dva specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada noćas su stigli u Banjsko polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica, a sa njima je i pas Zigi koji je učestvovao u potrazi za nestalima usled zemljotresa u Turskoj. Kako javljaju beogradski mediji, od jutros se bagerima iznosi šut iz dvorišta kuće porodice nestale Danke u Banjskom polju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.