Prelević: Lečić će morati „brže, bolje i jače“ da se brani

Glumac i dalje optužuje „Đilasove medije“ za nameštanje „afere o silovanju“ ali izjave daje isključivo prorežimskim medijime

Ostavite komentar


  1. Lečić je oduvek antipatičan. Ovakvim istupima samo stvara sumnju da je prešao na onu stranu koja plaća, da treba da igra kako se traži, a oni će mu pomoći da se izvuče iz skandala. Već viđen scenario: ti zgrešiš, oni ti obećaju pomoć, ali da kažeš da s nevin, ali Đilas i Šolak ti nameštaju, itd, itd. Unapred svi znamo te fore.

  2. Namestimo ti aferu da bi te uzeli pod svoje jer si nam dužan kad te kao spasavamo.Ova verijanta je verovatnija.

  3. Pošto koristim ustavno pravo na slobodno mišljenje i izražavanje istog, nekako, od samog početka te afere verujem Lečiću. Nemam objašnjenje, samo intuicija.

  4. Spašavaj se kako možeš.Spašavajte,pričaću kao nikada.Ovo mi je na Pinku naj bolja uloga u karijeri.

  5. Na mestu gospodina Đilasa, sada bih pod hitno zahtevala od Lečića da dokaže svoje reči. Ako ste u stanju da javno iznosite ovakve stvari, morali biste biti spremni i da ih dokazima potkrepite.

  6. Kazanova i šarlatan, verujem Danijeli, hrabro od nje što je smogla snage da ga optuži, slabost države što ne štiti žrtvu predatora.

  7. stoje „neki“ dokazi iz doba ministrovanja dotičnog galamdžije??? Biće da je nekadašnji direktor policije sadržaj ladice lepo „investirao“!!!!

  8. U jednom je Lecic u pravu Djilas nije opozicija. Krenu protesti 1od 5 miliona Djilas se umesa, sve prestane. Izadju studenti, evi Djilasa pretvori se u nista. Pojave se mladi ljudi, kakvi god Djilas ih usisa u svoju stranku. Prtom fingiranja svadja tuzakanja sa Vucucem, ali se poslovi i dalje rade. I sa Pinkom i Mitrovicem.

  9. Uvek sam smatrala da je Lečić ljigav, sitni profite, ali vezano za Danas i N1 sve je u pravu. Ne znam da li ste dobili pare ili ne(i ne interesuje me), ali da ste daleko od objektivnog izveštavanja. Niste puno pobegli od režimskih medija, samo ste obukli rukavice.

  10. Nema boljeg dokaza da je u pitanju udbaska opozicija… kako bi inace jedan „opozicionar“ imao ovakve veze u rezimskim medijima?

  11. Danijela je morala jače i bolje da se potrudi. Ovako je traljavo ispalo. Ne znamo šta je istina. Uvek pružam ženama podršku!

  12. Pa zar i ti po Djilasu, sine Brute! Djilase, brate, mora biti da si najopasniji igrač na političkoj sceni kad toliko zaziru od tebe. Vreme je da povedeš narod i opoziciju i skineš ovu radikalsku bandu sa vlasti. A onda kao u Poljskoj ili Češkoj, ne sećam se baš dobro – svi nepodobni iz policije, vojske i BIA napolje i pred sudove. Zabrana delovanja SNS-u, izvornim radikalima i SPS-u. Lustracija u punom obimu i nemilosrdna. To je jedini način da se izgrade čvrsti mehanizmi demokratije u Srbiji. Napravite li grešku kao DOS ovi će vas opet potkopavati, a nekom, ne daj Bože, i skinuti glavu, kao pokojnom Djindjiću. Dajem glas za tebe ili koga god ti predložiš.

  13. Pustite govno na miru i neka ide u Dunav.<<<<<Šta li je Srbija zgrešila da ima ovakvog vućićevog klovna.

  14. Kakav god da je Lecic cinjenica je da su se Nova S i N1 utrkivale u Lecicevom blacenju i presudili su mu odmah na prvu loptu bez da je i pocelo sudjenje itd. To nezavisni mediji kaoji kao drze do sebe i istrazivackog novinarstva ne rade.

  15. E, moj Leko! Posle ovoga, ćeš u „Ћирилицу“, pa u „objedinjavanje“ opozicije po SPAS modelu!

  16. Ne branim Lečića, ali zašto ga N1 i Nova ne pozovu i daju mu šansu da kaže nešto?

Ostavite komentar


Društvo

MUP: Šesnaestogodišnjak zapalio vagon BG voza u Batajnici 10

MUP: Šesnaestogodišnjak zapalio vagon BG voza u Batajnici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu rasvetlili su paljenje vagona „BG voza“ koje se dogodilo sinoć, 18. aprila u naselju Batajnica i podneće krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.