Prepolovio se gradski autobus kod Mašinskog fakulteta u Beogradu (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Uvek me je bila frka da stojim kod „harmonike“. Pogotovo kad majstor doda gas preko rupa a na sredini pocne sve da se okrece savija i skripi

  2. Samo da nema povređenih. Ovaj udes mi liči na udes koji će se desiti 17.12.2023g u Beogradu, kada će broj glasova za nazadnjake biti ispod polovine koja je potrebna za formiranje vlasti. Katastrofa u najavi.

  3. Ki kad Mile previše razvuče dolapu na svadbi…mora da neka ‘armonika iz polovine prošlog veka…

  4. Autobus se „prepolovio na pola“? Baš čudno. Obićno se prepolove na frtalj…

  5. Eto dobrog primera Beograđanima šta treba da urade sa gradskom vlašću 17.12. Da prođu ko gradski bus. Vlast, ne Beograđani.

  6. Auh! Ne sećam se ovako nećega, živim u Beogradu 37 godina. U drugom gradu koji takođe ima zglobne autobuse 18. Nikada ovo nisam video.

  7. Toliko o nikad boljem voznom parku. Uključuju u saobraćaj sve više muzejskih eksponata. U zadnje vreme često se vozim onima iz japanske donacije koji su stigli u Beograd 2003. Pa gde su ti silni novi autobusi ako se u saobraćaj puštaju stari 20 godina? Poslednji trolejbus je kupljen daleke 2010 ako se dobro sećam. Isto i oni tramvaji španci a pre njih „katice“ još krajem 80-ih. Da nije bilo donacije iz Bazela starih ali odlično očuvanih tramvaja iz 60-ih mi ne bi imali tramvaje na ulicama. To samo pokazuje koliko je katastrofalno loše održavanje vozila u GSP. Nema mehaničara jer se umesto njih zapošljavaju partijski paraziti po kancelarijama.

  8. Važno da je usvojen novi KRNJAVI zakon o bezbednosti i zdravlju na radu…teorija i praksa

  9. Naravno da nije bilo povredjenih kada je autobus bio prazan. Pre nekog vremena, zapalio se autobus na Brankovom. A ako nista drugo, treba preziveti voznju uvezenih vozaca iz ko zna odakle.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.