Prešli 3.564 kilometara noseći pomoć tokom vanrednog stanja

Volonteri Crvenog krsta Zrenjanin

Ostavite komentar

  1. Sramota što su mediji pod kontrolom državnih vlasti poklanjali više pažnje promociji nekih stranački motivisanih akcija nego ljudima kao što ste vi, ljudima koji su sve ove divne stvari radili čiste duše. Treba nam više ovakvih vesti kako ne bi smo poludeli od „politike“. Nadam se da ćemo svi mi koji smo obeċali da bar sa povraćajem od 100€ pomognemo ljudima, to i uraditi. Sve najbolje vam želim.

Ostavite komentar

Društvo

Održan 13. Festival ziminice u Koceljevi 10

Održan 13. Festival ziminice u Koceljevi

Prvi jesenji vikend, u varošici smeštenoj između Šapca i Valjeva, na oko 80 kilometara od Beograda, rezervisan je za „Festival zimnice“, koji je ove godine u Koceljevi okupio više od 250 izlagača zimnice i prateće opreme.

Naslovna strana

26. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.