Prijave od 20. avgusta: Kakva je procedura za dobijanje besplatnih udžbenika?

Ostavite komentar


  1. Ha, koji su stručnjaci ovi iz Uprave grada Beograda i fonda za mlade.Sada treba da roditelji opsedaju škole tražeći potvrde od sekretara škole, kao da škole nemaju posla pred sam početak nove školske godine.Umesto da su tražili spisak od ministarstva obrazovanja nazive škola i njihove račune, da im se prebace novčana sredstva na račun škole, a zatim škola roditeljima da uplati ili da kupi udžbenike za decu i da im škola direktno podele 1.9. da se malo olakša postupak.Ovako ne roditelj posle treba da ide da očita dokumenta, pa u poštu da pošalje pismenim putem, kao što traže.Ovako računaju da će neki da odustanu, da će ih mrzeti da se cimaju, dok sa druge strane dobijaju reklamu da su podelili besplatne udžbenike za svu decu.A zapravo dele četiri udžbenika, ne kompleta iz predmeta, jer recimo iz srpskog jezika za drugi razred postoji srpski jezik 2 čitanka, srpski jezik 2 latinica, srpski jezik 2 udžbenik gramatika, srpski jezik 2 radna sveska.Bravo Vesiću, bravo.A vi gradjani samo ćutite, onda umete da kažete misli na druge……mislim o vama, ali ne tako u lepom svetlu.

  2. Pa bar uradite da funkcionise,prijavljujem se 6 puta i svaki put pise:“Trazena strana nije nadjena“,sram Vas bilo!

  3. Sve pohvale kako je organizovano. Dovoljno je samo par minuta da se izdvoji i da se prijaviš,a gospoda koja nemaju ni tih par minuta, neka i ne predaju. Samo znate da kritikujete. Sramota.

  4. Postovani,jos nismo dobili povrat novca vezano za djacke knjige.Pa vas molim za razlog zasto jos nisu legle.Unapred zahvalni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.