Pritvor za samohranog oca zbog nasilja u porodici

Tukao trinaestogodišnjeg sina što je "popustio" u školi

Ostavite komentar


  1. I na kraju vidimo kako "država" i "sistem" razbijaju porodice i uništavaju živote mladih ljudi koji će sada živeti u sukobu sa ocem i najverovatnije bez oca koji je imao nameru da učini svoje sinove boljim đacima a ne propalitetima. Kakva je namera i umušljaj oca bio kada je udario svoje sinove to niko ne ulazi.

  2. A sta da radi jadni covek kada dete nece da uci.? Sutra ili prekosutra kada taj isti ili neki slican deran zapali staricu ili ko zna sta uradi drugarici bice opet taj otac kriv.

  3. Strasno je ziveti u zemlji gde svi misle da su batine jedina vaspitna metoda. Nasilje koristi slaba osoba koja ne ume da koristi reci. Pricajte sa svojim detetom, ostvarite dobar odnos sa njime, pa necete morati da ga bijete.

    Da li vi danas sa 40 ne cinite kriminal zato sto se bojite da ce doci neko i prebiti vas, ili zato sto znate da to nije u redu. Da li idete na posao zato sto ce vas neko prebiti ako popustite?

    Ako dete samo kroz tucu budete ucili, jedino sto cete ga nauciti jeste da jaci odredjuje pravila, da dokle god je slabiji dobice batine, a da onog momenta postane jaci moze da radi sta god hoce, i da mu to prodje. Upravo tako se kriminalci i probisveti i radjaju, da ne spominjem potisnute i iskompleksirane osobe. A svako ko kaze "pa i mene su tukli pa sta mi fali" ste upravo dokaz toga, ali niste svesni ni da to vidite jer se kao osobe niste razvili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.